Epic Games Lords Of The Fallen 263 TL

HakanSah

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım hepinize merhaba, Epic Games'te gezinirken benim için güzel bir indirime denk geldim hem bilmeyenleri de bilgilendirmek amaçlı hem de oyunu oynayanlar varsa yorumlarını merak ettiğim için bu konuyu açmış bulundum. 799 TL'den fiyatı 263.67 TL'ye gelmiş durumda. Bence düşebileceği en iyi fiyata düştü, sizlerin de fikirlerini bekliyorum. Oyun rahat saran bir oyun mu yoksa karmaşık bir oyun mu?

Souls-like kesinlikle bana hitap etmeyen bir tür (98-99'yillarindan itibaren iyi kötü pc sahibi olmuş , pc ile içli dışlı olmuş , o yıllardan günümüze kadar çıkmış hemen her oyuna arı gibi ufaktan da olsa konumuş , birisiyim old-boy um evet 83 :)
Keyif alana bir şey diyemem tabii ki ama bana dediğim gibi kesinlikle hitap etmeyen tür..

Oyunlara niye Türkçe koymuyorlar?
Türlçe yaması var ama güncelleniyor ama oluyordur büyük ihtimal ve oyun souls-like tarzı oyun seviyorsanız oynanabilir bir oyun tabi yani ölüp aynı şeyleri yapmaktan keyif alırsanız, ölünce oyunu tekrara oynarım diyorsanız alabilirsiniz oyunu teke tek dövüşlerden keyif alaksanız bakabilirsiniz ve naysla %10 iade alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı