3 bin TL oyun için mouse claw ve palm grip tutuyorum.
scyrox v6 nasıl hocam![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Scyrox V6 nasıl hocam.
bunlardan başka ne önerirsinizEski fiyatlarında iyiydi şu an daha iyi alternatifleri var kendim hem V6 hem V8 modeli vardı şu an alınacak ürünler değiller.
Bunlardan başka ne önerirsiniz?
rawm dan daha iyimi kaç hzhttps://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-gaming-mouse_u21374 3200 yaparsan ROG harpe ace öneririm harika mouse.
Rawmdan daha iyi mi kaç Hz.
2.4 ghz varmı1000Hz ama Hz olayına aldanma çok bir olayı yok rawm denemedim harpe ace donanım ve malzeme kalitesi olarak çok iyi mouse çok dayanıklı kasası var.
2.4 GHz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.