Evet videolar güzel fakat şahsen ben kalitesini bilemeyeceğimiz bir oyunu ön sipariş vermezdim, firmanın oyunlar konusunda çok büyük geçmiş sıkıntısı var.
Evet videolar güzel fakat şahsen ben kalitesini bilemeyeceğimiz bir oyunu ön sipariş vermezdim, firmanın oyunlar konusunda çok büyük geçmiş sıkıntısı var.
Şu ana kadar iyi çıkan bir oyunu yok firmanın. Videolar biraz gaza getirdi ama belli olmaz ne çıkacağı. Metacritic puanlarını görene kadar biraz daha bekleyeceğim umarım bir anda zamlanmaz.
Beklentiyi düşük tutarak alabilirsiniz. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Oyun çıktıktan sonraki 14 gün içinde 2 saati geçmezse iade edebiliyorsunuz yine. Normal prosedür önsiparişte de geçerliliğini koruyor. Oyunu ne zaman ön sipariş etmiş olursanız olun. Yazdıklarım Steam platformu için geçerli.
Oyun zaten Souls-like bir oyun, benim gibi eğer From Software oyunlarını seviyorsanız alınabilir, boss savaşları vs. fena durmuyordu, atmosfer kale benzeri yerlerde Bloodborne'u anımsattı o yüzden çok hoşuma gitti.
Geçmiş oyunları iyi bir izlenim bırakmamış, bu yüzden oyunun çıkışını beklemek daha mantıklı olacaktır benim görüşümce. Çıktıktan sonra içerik üreticilerinden ve kullanıcı yorumlarından yararlanarak bir karar verebilirsiniz.