Lords of the Fallen alınır mı?

Scaryo

Hectopat
Oyun bayağı ilgimi çekti Elden Ring'e benzettim, gameplay videoları güzel gözüküyor. Ön sipariş 799 TL değer mi arkadaşlar?
Gameplay videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet videolar güzel fakat şahsen ben kalitesini bilemeyeceğimiz bir oyunu ön sipariş vermezdim, firmanın oyunlar konusunda çok büyük geçmiş sıkıntısı var.

Ön siparişe ilk açıldığında Epic Games'te ₺99,00'den açılmıştı.

Oyun iyi gözüküyor, kötü çıkmayacak gibi. Finansal olarak zorlamayacaksa alınabilir 🤷‍♂️
Evet o fırsatı kaçırdık yazık oldu :(

Evet videolar güzel fakat şahsen ben kalitesini bilemeyeceğimiz bir oyunu ön sipariş vermezdim, firmanın oyunlar konusunda çok büyük geçmiş sıkıntısı var.
Şu ana kadar iyi çıkan bir oyunu yok firmanın. Videolar biraz gaza getirdi ama belli olmaz ne çıkacağı. Metacritic puanlarını görene kadar biraz daha bekleyeceğim umarım bir anda zamlanmaz.

Beklentiyi düşük tutarak alabilirsiniz. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Oyun çıktıktan sonraki 14 gün içinde 2 saati geçmezse iade edebiliyorsunuz yine. Normal prosedür önsiparişte de geçerliliğini koruyor. Oyunu ne zaman ön sipariş etmiş olursanız olun. Yazdıklarım Steam platformu için geçerli.

Oyun zaten Souls-like bir oyun, benim gibi eğer From Software oyunlarını seviyorsanız alınabilir, boss savaşları vs. fena durmuyordu, atmosfer kale benzeri yerlerde Bloodborne'u anımsattı o yüzden çok hoşuma gitti.

Geçmiş oyunları iyi bir izlenim bırakmamış, bu yüzden oyunun çıkışını beklemek daha mantıklı olacaktır benim görüşümce. Çıktıktan sonra içerik üreticilerinden ve kullanıcı yorumlarından yararlanarak bir karar verebilirsiniz.

Bence alınır, yakın bir zamanda ben de satın almayı düşünüyorum. Ve gerçekten güzel gözüküyor, Souls türünü seviyorsanız kesinlikle değer.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00