Loreal Paris saç kremi nasıl?

İyi günler. Linkteki saç kremini kullanıyorum. Sizce kullanmaya devam etmeli miyim, zararı var mıdır? Veya farklı bu daha iyi diyebileceğiniz krem var mı? Bir de saçı havlu ile kuruladıktan sonra sürüyorum kafama, bu yöntem doğru mu?

Son düzenleme:
Saç kremi deyince farklı anladım, attığınız ürün gayet başarılı aktif olarak kullandığım bir ürün. Uyguladığınız yöntem doğru. Kullanmaya devam edebilirsiniz.

Saç kremi deyince farklı anladım, attığınız ürün gayet başarılı aktif olarak kullandığım bir ürün. Uyguladığınız yöntem doğru. Kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu üründe aklımda ya çok övülüyor durulanan saç kremi bu sizce nasıldır buna geçmeyi düşünüyorum ?

Bu üründe aklımda ya çok övülüyor durulanan saç kremi bu sizce nasıldır buna geçmeyi düşünüyorum ?

Hocam kötü yorumları da çok fazla. Sanırım bazen dandik ürün gönderiyorlarmış. Bence Watsons gibi bir yerden keratin etkili bir şey alın. Bu ürünü daha yeni aldım ilk kullanımda saçımı çok iyi yapmıştı.

Hocam kötü yorumları da çok fazla. Sanırım bazen dandik ürün gönderiyorlarmış. Bence Watsons gibi bir yerden keratin etkili bir şey alın. Bu ürünü daha yeni aldım ilk kullanımda saçımı çok iyi yapmıştı.

Valla kararsız kaldım durulama gerektiren öneriniz var mı bu ürününde bayaa kötü yorumu var?

Valla kararsız kaldım durulama gerektiren öneriniz var mı bu ürününde bayaa kötü yorumu var?

Hocam size en iyi ürünü de atsam çok kötü yorumları olur. Bu tür ürünlerde deneme yanılma yoluyla almak gerekiyor. Kimine çok iyi gelen kimine çok kötü geliyor. O yüzden eğer attığınızı merak ediyorsanız alın, denerseniz sonuçlarını da yazarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı