Lorus marka saat nasıldır?

Daha fazla  

Seiko'nun alt markası olan Lorus'un bu saati ilgimi çekti biraz. 10 ATM su geçirmezliğe sahip ve fiyatı da uygun. Ucuz yollu bir Tissot PRX muadili gibi.
Almayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1753993572390.png
    1753993572390.png
    667,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
İşi saatcilik olan bir markanın saati. Kısaca saat gibi saat. Kendimde 89 model Seiko chronograph Gold kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Şişirme fiyatlı Moda kıyafet markalarından saat almayında ne yaparsanız yapın.

@gobeyondlimits Teşekkürler. Aslında ben maviyi bir tık daha çok seviyorum ancak mavisi yok bunun da. 😅

1753994546789.png

Bir tane de şöyle bir model var. Sadece 2.000 TL ve 5 ATM su geçirmezliğe sahip.
Fiyat olarak Casio'dan bile daha rekabetçi.

Son düzenleme:

Lacivert kadranlı, daha çok seviyorum demiştin. Ayrıca camı safir cam. Fiyatı bir tık daha pahalı fakat buna da bir bakabilirsin.

Lacivert kadranlı, daha çok seviyorum demiştin. Ayrıca camı safir cam. Fiyatı bir tık daha pahalı fakat buna da bir bakabilirsin.
Safir cam parayı hak eder de kadranın deseni hiç hoşuma gitmedi. Görmüştüm bu saati. Birkaç haftadır saatleri araştırıyorum. Lacivert bir Lorus bulamadım hoşuma giden.

İlk baş şu 2 saate heveslenmiştim, sonra ne gerek var deyip bütçeyi düşürme kararı aldım:

Safir cam parayı hak eder de kadranın deseni hiç hoşuma gitmedi. Görmüştüm bu saati. Birkaç haftadır saatleri araştırıyorum. Lacivert bir Lorus bulamadım hoşuma giden.

İlk baş şu 2 saate heveslenmiştim, sonra ne gerek var deyip bütçeyi düşürme kararı aldım:

Chronograph Seiko çok güzel ve özeldir. Ha tabii bendeki 89 model. Şuankiler bendeki gibi ince işçilikli değildir fakat artıları camı ve işte kronometre ve küçük saniye ibresi. Bunlar senin için önemli ise alabilirsin. Fakat mekanizmalar quartz. Zaten Loruslarda Seiko mekanizmalarını kullanıyor, tabii loruslardaki muhtemelen Seiko'nun daha baz seviye mekanizmaları olabilir ama gene de elbette çok kaliteli. Yani Minimalist, sade, şık çok da pahalı olmasın diyorsan lorus al geç beğendiğin serisini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı