Loseless Scaling alınır mı?

Doruk9ozdemir

Femtopat
Daha fazla  
GTX 1650 laptop kullanıyorum ve genelde daha çok hikayeli oyun oynuyorum. Loseless scaling almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde neredeyse hiç etkisi yok, çok gecikme yapıyor gibi şeyler gördüm. Alsam yararı olur mu?

GTX 1650 laptop kullanıyorum ve genelde daha çok hikayeli oyun oynuyorum. Loseless scaling almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde neredeyse hiç etkisi yok, çok gecikme yapıyor gibi şeyler gördüm. Alsam yararı olur mu?
30-40 fps alıyorsan baya yararı oluyor en azından fpsy'yi 60'a sabitleyip daha akıcı bir oyun deneyimi yaşıyorsun.

Input lag sorun yaratmaz diyorsanız, alın.

Ben bile öyle diyordum; "en fazla ne olabilir ki abi?" diyerek kullandım ve gördüm ki, aşırı input lag yapıyor. Fark edilmeyecek düzeyde değil. Onun harici FPS artıyor, fakat çok kötü durumda değilseniz kullanmanızı önermem. Denemek istiyorsanız, korsan olarak deneyebilirsiniz. Ona göre, alırsınız/almazsınız.

Yani 3. şahıs oyunlarda az çok iyi etkisi olabiliyor. Ama gecikmen çoksa bununla birlikte ghosting ve gecikme deli gibi artabilir. Birinci şahıs bakış açısı olanlar oyunlarda hiç verimli değildi benim deneyimim.

Input lag sorun yaratmaz diyorsanız, alın.

Ben bile öyle diyordum; "en fazla ne olabilir ki abi?" diyerek kullandım ve gördüm ki, aşırı input lag yapıyor. Fark edilmeyecek düzeyde değil. Onun harici FPS artıyor, fakat çok kötü durumda değilseniz kullanmanızı önermem. Denemek istiyorsanız, korsan olarak deneyebilirsiniz. Ona göre, alırsınız/almazsınız.
Anladım hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı