Lossless Scaling alınır mı?

Her oyunda çalışmıyor sanırım. ETS 2 ve RDR 2 de ne yaptıysam bir faydasını göremedim. Aksine FPS düşürdü.

RDR2 için 1920*1080 kullanıyorsanız 1760*990 çözünürlüğüne alın ve oyunu tam ekrandan windowed bordless ayarına getirin eğer gözünüze kötü gözükürse en aşağıda çözünürlük ölçeği diye bir ayar var kendinize göre ayarlayın.

Her oyunda çalışmıyor sanırım. ETS 2 ve RDR 2 de ne yaptıysam bi faydasını göremedim. Aksine FPS düşürdü.
fullscreen çalışmıyor, borderless windowed yada windowed açmanız lazım. geri sayım başladığında bitmeden hemen oyuna tıklamanız lazım. bir de MSI Afterburner gibi uygulamalar oyunun FPSini ölçemiyor, kendi fps ölçerini kullanman lazım lossless scaling'in.

Galiba sadece bende dogru calismiyor bu program. Calistiriyorum ama FPS tam tersi.
Fullscreen çalışmıyor hocam.

Fullscreen çalışmıyor, borderless windowed ya da windowed açmanız lazım. Geri sayım başladığında bitmeden hemen oyuna tıklamanız lazım. Bir de MSI Afterburner gibi uygulamalar oyunun FPS'ini ölçemiyor, kendi FPS ölçerini kullanman lazım Lossless Scaling'in.

Fullscreen çalışmıyor hocam.

Windowed ve borderless windowede alsam da FPS artmadi daha cok dustu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı