Loseless scaling RDR 2'de FPS arttırır mı?

hal1leren

Centipat
Daha fazla  
RTX3060 6 GB 105watt karta ve i5 12500H işlemciye sahibim. RDR 2'de 48 ile 70 FPS arasında FPS değerlerine sahibim. Eğer Lossless Scaling'i alıp kullanırsam FPS artar mı, artarsa kaç FPS artar?

Grafik ayarlarin nelerdi peki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki ayarları yapın hiçbir grafik farkı olmuyor fakat FPS'te çok yüksek değişiklikler oluyor kendiniz deneyin görürsünüz zaten ben o ayarlarla oyunu bitirdim.(DLSS quality de oynuyordum fakat balanced a alabilirsiniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki ayarları yapın hiçbir grafik farkı olmuyor fakat FPS'te çok yüksek değişiklikler oluyor kendiniz deneyin görürsünüz zaten ben o ayarlarla oyunu bitirdim.(DLSS quality de oynuyordum fakat balanced a alabilirsiniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz)

Aynı grafik ayarlarını bende yaptım dlss yi balanced da kullandım ge fps ortalama 55 idi yine sizin kadar yüksek olmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı