"Lossless scaling - 1.4.0 AMD FSR" nasıl performans moduna alınır?

Ramiz34

Centipat
Daha fazla  
Lossless scaling - 1.4.9 AMD FSR teknolojisini çoğu oyunda kullanmamızı sağlayan bir program. Steam üzerinden satın alınıyor. Ama ayarlarını nasıl yapıldığını bir türlü çözemedim. Çözünürlüğü direkt kaliteye çekiyor gibi, bunu performans moduna nasıl alacağız? Yardımcı olabilecek kullanıcılar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
eski sürümmüş ondan
e
@ardakyz09 bu programın cracki mi varmış?
vt ama eski sürüm
1.4.7 var en yeni
Kardeşim oyun dosyalarını copy yapıp başka klasöre kopyalasan sonra onu nete yüklesen sonra linki özelden atabilir misin bana en yeni sürüm lazımda AMD FSR için.

Korsana destek vermiyoruz eğer çok istiyorsan demosunu kullan aynısı.

Program 100TL değil ki alamayasın. 10TL'yi CS oynayarak bile kazanırsın zaten. Eğer hala alamam diyorsan da demosunu indir işte.

CS oynayrak nasıl kazancam anlatki öğreneyim kardeşim. Faydan dokunsun.

Oyun oyna skin kazan sat. Maksimum 1 ayda 10TL kazanırsın ya da demo kullan hiçbir farkı yok zaten. Ben desteklediğim için satın aldım.
Demosunda herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu?
Hocam birde ben quality veya balanced'taki çözünürlüğü yapıp scale ettiğimde oyunlar siyah ekran oluyor çözümü nedir?

Son düzenleme:
Demosunda herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu?

Hocam birde ben quality veya balanced'taki çözünürlüğü yapıp scale ettiğimde oyunlar siyah ekran oluyor çözümü nedir?
Demosunda benim bildiğim kadarıyla sadece auto ayarı tikli oda zaten olması gereken gibi.

Özel çözünürlük ekleyerek yaptınız değil mi? Eğer tam sürüme sahipseniz oyunu monitörünüzün çözünürlüğünde pencereli yapıp "Force Resize" tikini işaretleyip
  • 1.3x - Ultra Quality
  • 1.5x - Quality
  • 1.7x - Balanced
  • 2.0x - Performance
"Custom" yerine istediğini yazıp bu şekilde de deneyebilirsin.

Demoyu indirdim ama AMD FSR seçilmiyor sadece tam sayı seçiliyor demo diye mi böyledir. Ayrıca oyunu tam ekran yapmıyor kenarları siyahla dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…