"Lossless scaling - 1.4.0 AMD FSR" nasıl performans moduna alınır?

Ramiz34

Centipat
Daha fazla  
Lossless scaling - 1.4.9 AMD FSR teknolojisini çoğu oyunda kullanmamızı sağlayan bir program. Steam üzerinden satın alınıyor. Ama ayarlarını nasıl yapıldığını bir türlü çözemedim. Çözünürlüğü direkt kaliteye çekiyor gibi, bunu performans moduna nasıl alacağız? Yardımcı olabilecek kullanıcılar var mıdır?

1629814216712.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok basit. Tek yapmanız bu çözünürlüklerden hangi modu istiyosanız ve hangi çözünürlüğü kullanıyorsanız buradan bakıp çözünürlüğü oyun içinden seçip pencereli olarak açmak. Sonrasında ise "Scale Factor" kısmındaki "Auto" tikini işaretleyip "Cursor Speed"i kapatıyorsunuz ve "Scale Type" kısmındaki "Sharpness" yerindeki sayıyı ne kadar keskinleşmesini istiyorsanız o kadar azaltıyorsunuz ve "Scale Hotkey" kısmından seçtiğiniz kısayola oyun içindeyken basıyorsunuz.

Dosya Ekleri

• 1629815615828.png
    1629815615828.png
    588,9 KB · Görüntüleme: 1.289
Son düzenleme:
Çok basit. Tek yapmanız bu çözünürlüklerden hangi modu istiyosanız ve hangi çözünürlüğü kullanıyorsanız buradan bakıp çözünürlüğü oyun içinden seçip pencereli olarak açmak. Sonrasında ise "scale factor" kısmındaki "Auto" tikini işaretleyip "cursor Speed"i kapatıyorsunuz ve "scale type" kısmındaki "sharpness" yerindeki sayıyı ne kadar keskinleşmesini istiyorsanız o kadar azaltıyorsunuz ve "scale hotkey" kısmından seçtiğiniz kısayola oyun içindeyken basıyorsunuz. Eki Görüntüle 1147302

Resim küçük açılıyor yazılar gözükmüyor reis. Düzeltme şansın var mı?

Lossless scaling - 1.4.9 AMD FSR teknolojisini çoğu oyunda kullanmamızı sağlayan bir program. Steam üzerinden satın alınıyor. Ama ayarlarını nasıl yapıldığını bir türlü çözemedim. Çözünürlüğü direkt kaliteye çekiyor gibi, bunu performans moduna nasıl alacağız? Yardımcı olabilecek kullanıcılar var mıdır?

Eki Görüntüle 1147290
crack indirdim ben o yüzden bende farklı gözüküyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı