Diğer Lossless Scaling 1.75$

Hocam çok işe yarıyor mu cidden HD8500M 2 GB ekran kartım var.

Senin işine yaramaz.

3070ve i5 11500 için almaya değer mi BF'de falan katkı sağlar mı acaba?

Rekabetçi oyun oynayacaksan zaten kafadan çıkar Frame Gen teknolojisini.

GoW Ragnarok'ta denemistim. RX550 ile. Oyunda 30FPS ustu alabiliyordum. Ancak gecikme fazlasi ile hissediliyordu. Her turlu ayari denedim.

Kral Frame Gen için minimum önerilen FPS değeri 40 50 falan. 15 FPS ile oynarsan öyle olması normal.

Hocam çok işe yarıyor mu cidden HD8500M 2 GB ekran kartım var.

Last of Us'ı 30 FPS açıyor benim PC bununla 60'a upsclale ediyorum. Daha akıcı hale geliyor ama 2 3 kat FPS anca arttırıyor 10 FPS oynadığın oyunu oynanabilir yapmıyor. 30 FPS'i 60 yapıyor.

RPCS3 gibi emulator'ler ile gamepad için sıkıntı olmaz gibi ama FPS ve klavye/mouse ile rahatsız eder gibime geldi. Framegen olayını pekte sevdiğim söylenemez ama RPCS3 için 60FPS'te iyi olur.
Evet emülatörler için çok iyi oluyor, 60 fps modları sorun çıkartabiliyor genelde oyunlarda, bunu 2x FG basıyorum, kol ile güzel oluyor, bozulma olabiliyorhareket eden objelerin etrafında fakat öyle aşırı bir bozulma olmuyor.
Onun dışında ölçeklendirme içinde güzel kullanışlı. LS1 iyi, bazen eski oyunlarda işe yarıyor, 720p/1080p'den kimseye bağlı kalmadan bilinear/ls1 vs ile 4k'ya ölçeklendirebilemek güzel. Bazen bazı oyunlarda borderlerda 1x1x1x1 piksel olabiliyor, tam ekran olsa da oyun, oledlerde çok göze takılıyor, bununla onun da önüne geçebiliyoruz.
Performans artışı beklentisiyle veya oynayamadığım oyunu oynatsın beklentisiyle alınmaması lazım.
Küçük, nerelerde ve nasıl kullanmanız gerektiğini bildiğinizde güzel bir program.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı