Diğer Lossless Scaling 1.75$

• Konuyu başlatan Phenyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 1.462
Optiscaler'in çalışması için oyunun FSR/DLSS destekli olması lazım bildiğim kadarıyla. LS ise evrenseldir, yeni/eski hemen her oyunda, videolarda çalışabilir.

Refleks gerektiren çoklu oyunlarda (CS gibi) canınızı sıkar, gecikmesi düşük olsa da hissedilir.

Benim için vazgeçilmez haline gelen harika bir yazılım. Önceki mesajlarda bahsedildiği gibi 40 FPS minimum gibi düşünülebilir keyif alabilmek için. 30 FPS aldığınız bir oyunu ayarları düşürerek 40 FPS'ye çıkarabiliyorsanız LS düzgün çalışabilir, çünkü LS aktif olduğunda az olsa da bir miktar yük bindiriyor ekran kartına.

Birçok kez AMD'nin "Frame Generation" özelliğini denedim çeşitli sürümleriyle ve her seferinde LS çok daha becerikli çıktı, çok daha akıcı. AMD'de o akıcılık hissi zayıftı veya sorunluydu.

AMD'de dediginiz fg mi yoksa AFMF mi?

Çift ekran kartı ile kullanımı deneyen - öğretecek - tavsiye eden var mıdır? (oyunu güçlü olan ekran kartından açıp, ek kareleri 2ci ekran kartından sağlamak hakkında bilgisi olan var mı?)

İlk kez böyle birşey duydum hocam. Çift ekran kartı ne duydum ne gördüm.
İkinci bir ekran kartı LS için kullanılabiliyor, o ekran kartı sadece LS için çalışıyor, diğer ekran kartı'da oyun için. Genelde 4K'da ve yüksek hertz için tercih ediliyor.

Ben AFMF kullanıyorum ve genel olarak memnunum. LS daha iyi diyorsunuz yani?
Kişisel tecrübem o yönde, değer olarak 60 fps gösterse de "micro stutter" ve anlık takılmalar yaşattı hep. Bazı oyunlarda akıcıymış gibi çalışırken bazılarında berbattı. LS her oyunda aynı akıcılığı yaşatıyor ama AFMF'ye göre daha fazla yük bindirir ve gecikme artışı daha fazla olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı