Program ya bende işe yaramıyor ya da peş para etmez olduğu için alınmaz. Ekran kartına 3-4 kat daha fazla yük bindiriyor hiçbir oyunda da faydasını görmedim.
Hocamlar kendi Steam hesabıma alacağım ama bazı oyunları arkadaşın hesabında oynuyorum onun hesap Steam aile paylaşımına giremiyor Steam'de değilkende uygulama çalışabiliyor mu wallpaper Engine gibi.
Ekran kartınız nedir? Full screen ayarlarda çalışmaz maalesef. Ve ekstra olarak uygulama ayarlarından aşağıya kaydırın yırtılmalara izin ver seçeneğini açarsanız ms değeri düşer ve daha akıcı oynatır.
Ekran kartınız nedir? Full screen ayarlarda çalışmaz maalesef. Ve ekstra olarak uygulama ayarlarından aşağıya kaydırın yırtılmalara izin ver seçeneğini açarsanız ms değeri düşer ve daha akıcı oynatır.
XFX SWFT RX 6700 XT tam ekrana almıyorum zaten loseless scalingi açınca kendi otomatik tam ekran yapıyor dediğim gibi most wantedda 60 FPS limiti kalkmıyor.
XFX SWFT RX 6700 XT tam ekrana almıyorum zaten loseless scalingi açınca kendi otomatik tam ekran yapıyor dediğim gibi most wantedda 60 FPS limiti kalkmıyor.