Lossless scaling alınır mı?

Hocamlar kendi Steam hesabıma alacağım ama bazı oyunları arkadaşın hesabında oynuyorum onun hesap Steam aile paylaşımına giremiyor Steam'de değilkende uygulama çalışabiliyor mu wallpaper Engine gibi.

Ekran kartınız nedir? Full screen ayarlarda çalışmaz maalesef. Ve ekstra olarak uygulama ayarlarından aşağıya kaydırın yırtılmalara izin ver seçeneğini açarsanız ms değeri düşer ve daha akıcı oynatır.
XFX SWFT RX 6700 XT tam ekrana almıyorum zaten loseless scalingi açınca kendi otomatik tam ekran yapıyor dediğim gibi most wantedda 60 FPS limiti kalkmıyor.

XFX SWFT RX 6700 XT tam ekrana almıyorum zaten loseless scalingi açınca kendi otomatik tam ekran yapıyor dediğim gibi most wantedda 60 FPS limiti kalkmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki ayarları yapın.

Vereceiğim sistemde lossless scaling uygulamasına 2.80 dolar vermek mantıklı mı? Kullanışlı program mı? RTX 3060 Ti OC + AMD Ryzen 5 7500F + XPG 6400 MHz 32CL (2x16) GB.

Hocam ben aldım deneyimledim Online oyunlarda sanki daha kötü oluyor singleplayer oyunların bazılarında iyi olabilir ben beğenmedim iade ettim.

Alınır. Ayarlarını yaptığında işe yarıyor.
Sisteminiz gayet iyi aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı