Program ya bende işe yaramıyor ya da peş para etmez olduğu için alınmaz. Ekran kartına 3-4 kat daha fazla yük bindiriyor hiçbir oyunda da faydasını görmedim.
Oyun içinde FPS'yi 30a sabitlemen lazım. Program içinden 2X seçip AMD FSR'ı seçmelisin.
Program ya bende işe yaramıyor ya da peş para etmez olduğu için alınmaz. Ekran kartına 3-4 kat daha fazla yük bindiriyor hiçbir oyunda da faydasını görmedim.
Most Wanted'da denedim onda zaten 60 FPS limiti var her türlü ayarı denedim çalışmadı.Oyun içinde FPS'yi 30a sabitlemen lazım. Program içinden 2X seçip AMD FSR'ı seçmelisin.
Most Wanted'da denedim onda zaten 60 FPS limiti var her türlü ayarı denedim çalışmadı.
XFX SWFT RX 6700 XT tam ekrana almıyorum zaten loseless scalingi açınca kendi otomatik tam ekran yapıyor dediğim gibi most wantedda 60 FPS limiti kalkmıyor.Ekran kartınız nedir? Full screen ayarlarda çalışmaz maalesef. Ve ekstra olarak uygulama ayarlarından aşağıya kaydırın yırtılmalara izin ver seçeneğini açarsanız ms değeri düşer ve daha akıcı oynatır.
XFX SWFT RX 6700 XT tam ekrana almıyorum zaten loseless scalingi açınca kendi otomatik tam ekran yapıyor dediğim gibi most wantedda 60 FPS limiti kalkmıyor.
Vereceiğim sistemde lossless scaling uygulamasına 2.80 dolar vermek mantıklı mı? Kullanışlı program mı? RTX 3060 Ti OC + AMD Ryzen 5 7500F + XPG 6400 MHz 32CL (2x16) GB.
Hocam ben aldım deneyimledim Online oyunlarda sanki daha kötü oluyor singleplayer oyunların bazılarında iyi olabilir ben beğenmedim iade ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.