FPS artırıyormuş diye görmüştüm TikTok'ta uygulamanın değerlendirme yorumlarında da 3.50 dolara RTX 4090 aldım gibi tavsiye edilen yorumlar görmüştüm. Sizce Lossless Scaling alınır mı?
Ekran kartı modelimiz nedir?FPS artırıyormuş diye görmüştüm TikTok'ta uygulamanın değerlendirme yorumlarında da 3.50 dolara RTX 4090 aldım gibi tavsiye edilen yorumlar görmüştüm. Sizce Lossless Scaling alınır mı?
Ben de RTX 3060 kullanıyorum, işe yarıyor ancak ekran kartı eski ve zayıf bir model ise işe yaramaz.Alınır. Detaylı anlatmak gerekirse bir oyunda 80+ FPS alıyorsanız onu 144FPS'e çıkarabilirsiniz tabii bu sisteme bağlı fakat ben RTX 3060 ile RDR2 de 80FPS'ten 144 FPS'e getirmeyi başardım insanların dediği gibi gecikme falan yok ha yine de FPS oyunlarında kullanılmasını tavsiye etmem banlanabilirsiniz, az da olsa gecikme yapıyor fakat fark edilmiyor en azından hikayeli oyunlarda.
Ekran kartınız eğer istediğiniz performansı vermiyorsa alınabilir.FPS artırıyormuş diye görmüştüm TikTok'ta uygulamanın değerlendirme yorumlarında da 3.50 dolara RTX 4090 aldım gibi tavsiye edilen yorumlar görmüştüm. Sizce Lossless Scaling alınır mı?
Ben de RTX 3060 kullanıyorum, işe yarıyor ancak ekran kartı eski ve zayıf bir model ise işe yaramaz.Alınır. Detaylı anlatmak gerekirse bir oyunda 80+ FPS alıyorsanız onu 144FPS'e çıkarabilirsiniz tabii bu sisteme bağlı fakat ben RTX 3060 ile RDR2 de 80FPS'ten 144 FPS'e getirmeyi başardım insanların dediği gibi gecikme falan yok ha yine de FPS oyunlarında kullanılmasını tavsiye etmem banlanabilirsiniz, az da olsa gecikme yapıyor fakat fark edilmiyor en azından hikayeli oyunlarda.
Hocam hali hazırda 30fps almıyorsanız bir manası yokFPS artırıyormuş diye görmüştüm TikTok'ta uygulamanın değerlendirme yorumlarında da 3.50 dolara RTX 4090 aldım gibi tavsiye edilen yorumlar görmüştüm. Sizce Lossless Scaling alınır mı?
3060 Mobile var hocam 130W, sıkıştığım yerde iş görür mü 4K'da?Ekran kartı modelimiz nedir?
Ben de RTX 3060 kullanıyorum, işe yarıyor ancak ekran kartı eski ve zayıf bir model ise işe yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.