Lossless Scaling alınır mı?

Ozi_39

Centipat
Daha fazla  
FPS artırıyormuş diye görmüştüm TikTok'ta uygulamanın değerlendirme yorumlarında da 3.50 dolara RTX 4090 aldım gibi tavsiye edilen yorumlar görmüştüm. Sizce Lossless Scaling alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS artırıyormuş diye görmüştüm TikTok'ta uygulamanın değerlendirme yorumlarında da 3.50 dolara RTX 4090 aldım gibi tavsiye edilen yorumlar görmüştüm. Sizce Lossless Scaling alınır mı?

Alınır. Detaylı anlatmak gerekirse bir oyunda 80+ FPS alıyorsanız onu 144FPS'e çıkarabilirsiniz tabii bu sisteme bağlı fakat ben RTX 3060 ile RDR2 de 80FPS'ten 144 FPS'e getirmeyi başardım insanların dediği gibi gecikme falan yok ha yine de FPS oyunlarında kullanılmasını tavsiye etmem banlanabilirsiniz, az da olsa gecikme yapıyor fakat fark edilmiyor en azından hikayeli oyunlarda.

Ekran kartı modelimiz nedir?

Alınır. Detaylı anlatmak gerekirse bir oyunda 80+ FPS alıyorsanız onu 144FPS'e çıkarabilirsiniz tabii bu sisteme bağlı fakat ben RTX 3060 ile RDR2 de 80FPS'ten 144 FPS'e getirmeyi başardım insanların dediği gibi gecikme falan yok ha yine de FPS oyunlarında kullanılmasını tavsiye etmem banlanabilirsiniz, az da olsa gecikme yapıyor fakat fark edilmiyor en azından hikayeli oyunlarda.
Ben de RTX 3060 kullanıyorum, işe yarıyor ancak ekran kartı eski ve zayıf bir model ise işe yaramaz.

Ekran kartınız eğer istediğiniz performansı vermiyorsa alınabilir.
Beğenmezseniz Steam'den iade edebilirsiniz.

Ben de RTX 3060 kullanıyorum, işe yarıyor ancak ekran kartı eski ve zayıf bir model ise işe yaramaz.

Crack indirmeyi tavsiye etmiyorum virüs olması dışında genellikle sürümü son sürüm olmadığı için daha farklı sonuçlar verebiliyor sonuçta en optimize edilmiş hali en son güncellenmiş halidir

Bu uygulama her oyunda çalışmıyor squad ve RDR 2'de denediğimde FPS ikiye katlanıyor GTA 5'de denediğimde daha çok kasıyor sorunlu bir uygulama daha çok güncelleme alması gerek FSR ve DLSS kadar olamaz şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı