Lossless Scaling alınır mı?

583237

Decapat
Arkadaşlar Instagram'da orada burada her yerde gördüm, sizce alınır mı? Online ve offline oyunlar için kullanışlımı ek olarak çoğu zaman Teardown'da kullanmayı düşünüyorum.

Ekran kartım - RX 580 12 GB.
İşlemci - AMD Ryzen 5 5600X 6 çekirdek 3.59 GHz.

Arkadaşlar Instagram'da orada burada her yerde gördüm, sizce alınır mı? Online ve offline oyunlar için kullanışlımı ek olarak çoğu zaman Teardown'da kullanmayı düşünüyorum.

Ekran kartım - RX 580 12 GB.
İşlemci - AMD Ryzen 5 5600X 6 çekirdek 3.59 GHz.
Online oyunlar için önermem. Offline için alınabilir.

Bu arada ekran kartın ne öyle 12GB RX 580 diye bir şey yok, 4 veya 8'dir o.

Ben denemiştim biraz gecikmeli ama iş yapıyor gibi. Optimizsayonu benim oynayacağım oyunlarda sıkıntılı olduğu için iade etmiştim. Şu konuyu da incelemeni öneririm:

AMD R5 M330 ile çok fazla görüntü ve FPS kaybı yaşadığım için iade etmiştim. Yani 2 saat, deneyip iade etmek için gayet uzun bir süre.

Onu nerden bakabilirim hocam tam olarak?

Offline teardown için olurmu peki?
Aygıt yöneticisi > performans > gpu > "ayrılmış video belleği" kısmından anlayabilirsiniz ekran kartınızın kaç GB olduğunu.

Onu nerden bakabilirim hocam tam olarak?

Offline teardown için olurmu peki?
Offline teardown için denemedim, ama denemeye değer. Benim henüz kendi RX 580'li sistemimde deneme şansım olmadı ama bir tanıdığımın GT 710'u ile denemiştim GTA 5 1440x900 çözünürlükte 15 fps'den 25 civarına çıkmıştı, bence denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı