Lossless Scaling, AMD FSR Teknolojisini Tüm Oyunlara Taşıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD FidelityFX Super Resolution teknolojisini destekleyen oyunlar

FidelityFX Super Resolution teknolojisini tüm oyunlara getiren Lossless Scaling’in geliştiricisi, takılma veya gecikme gibi sorunlar yaşanmadığını belirtiyor. AMD FidelityFX Super Resolution (Süper Çözünürlük) teknolojisi, açık kaynaklı olarak kullanıma sunulmuştu ve ummadığımız platformlarda bile kullanılmaya başladı. Bu teknoloji artık yeni Lossless Scaling (Kayıpsız Ölçekleme) aracı sayesinde hemen hemen her oyunda kullanılabiliyor. Hybred tarafından geliştirilen yeni aracın, […]

Devamı: Lossless Scaling, AMD FSR Teknolojisini Tüm Oyunlara Taşıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Kayıpsız dense de FSR çok fazla bulanıklaştırma yapıyor gördüğüm kadarıyla, gerçek bir DLSS benzeri teknoloji geliştirmeleri gerekli artık.

Şu an geliştirilen bu yazılım aracı en çok eski oyunlar için yararlı ancak Far Cry New Dawn, Cyberpunk 2077, Elite Dangerous gibi oyunlarda FSR ve araç deneyenlerin yorumlarına bakıyorum, performans düşüşü yaşıyorlar. Daha geliştirmeleri lazım.

Kayıpsız dense de FSR çok fazla bulanıklaştırma yapıyor gördüğüm kadarıyla, gerçek bir DLSS benzeri teknoloji geliştirmeleri gerekli artık.

Şu an geliştirilen bu yazılım aracı en çok eski oyunlar için yararlı ancak Far Cry New Dawn, Cyberpunk 2077, Elite dangerous gibi oyunlarda FSR ve araç deneyenlerin yorumlarına bakıyorum, performans düşüşü yaşıyorlar. Daha geliştirmeleri lazım.

Evet bir videoda DLSS'den daha da bulanık yapıyordu kendimi geçmişe gitmiş gibi hissettirdi adamlar nostaljiyi bile düşünmüş.

Ben de az önce satın alıp (yeterli bakiye vardı) yarım saat gibi CS:GO denedim (720p çözünürlüğü o programla 1080p monitöre tam ekran yaptım). Önceki "Integer" büyütmesine kıyasla piksel piksel görünmüyor, gayet iyi ama hala geliştirilebilir gibi. Dediğiniz gibi bulanık görünüyor, yazılar keskin değil.

Belki oyunları çok zor çalıştıran bilgisayarlar için bu program güzel bir haber. 2 saatten kısa olduğu için programı iade edebildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı