Steam Lossless Scaling daha fazla indirime girer mi?

yusuf_q

Centipat
Daha fazla  
Lossless Scaling almayı düşünüyorum fakat para yatırma gibi bir imkanım yok CS2'den düşürdüğüm kasalarla alıyorum o yüzden paramı düzgün kullanmak istiyorum 8 dolarım var şu an. Sizce daha fazla indirime girer yoksa maksimum bu kadar mı düşer?

Ve bir de LoL ve CS gibi oyunlarda fazla ping yapar mı?

Lossless Scaling almayı düşünüyorum fakat para yatırma gibi bir imkanım yok CS2'den düşürdüğüm kasalarla alıyorum o yüzden paramı düzgün kullanmak istiyorum 8 dolarım var şu an. Sizce daha fazla indirime girer yoksa maksimum bu kadar mı düşer?

Yapar hocam Online oyunlarda kesinlikle kullanmamanı tavsiye ederim.

Bence düşer. Ve ayrıca nedendir hatırlamıyorum ama kesinlikle rekabetçi oyunlarda kullanılmamalı diye hatırlıyorum. Ayrıca neden kullanacaksınız ki? Pek işe yaramıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Input lag yani gecikmeyi arttırır. Bu da FPS (online) oyunlarında istemeyeceğimiz bir şey. O yüzden Lossles Scaling online oyunlarından ziyade hikaye oyunlarında kullanılır. Eğer FPS (online) oyunlarında kullanacaksanız satın almayın.

Bence düşer. Ve ayrıca nedendir hatırlamıyorum ama kesinlikle rekabetçi oyunlarda kullanılmamalı diye hatırlıyorum. Ayrıca neden kullanacaksınız ki? Pek işe yaramıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Bilgisayarım artık eski perfomansı vermiyor. Bir anda FPS düşüşleri yaşamaya başladım Lossless Scaling'in FPS arttırdığını duymuştum.

FPS oyunlarinda kullanmayin kesinlikle onun disi 2.10 dolar ilk çıktığı fiyat ile ayni dusmez daha fazla bence hatta Frame Gen geldi daha da artacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı