Bir bendemi sorun var yoksa herkeste mi böyle bilemiyorum. Oldukça hevesle bugün uygulamayı Steam üzerinden satın aldım ve çok sevdiğim ve aşağı yukarı 30-40 FPS aldığım ETS 2'de denemek istedim ancak sonuç berbat. FPS arttırmaktan çok düşürdü ve inanılmaz bir delay ekledi oyuna. Ben mi beceremedim yoksa bir sıkıntımı var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla tüm oyunlarda mükemmel çalışmıyor, bende Dragon's Dogma 2 de denedim, FPS düştü ve üstüne oyunun kalitesi sulu boyaya döndü, (Tüm modları denememe rağmen, 3060 Ti).
Bir bendemi sorun var yoksa herkeste mi böyle bilemiyorum. Oldukça hevesle bugün uygulamayı Steam üzerinden satın aldım ve çok sevdiğim ve aşağı yukarı 30-40 FPS aldığım ETS 2'de denemek istedim ancak sonuç berbat. FPS arttırmaktan çok düşürdü ve inanılmaz bir delay ekledi oyuna. Ben mi beceremedim yoksa bir sıkıntımı var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
bende hiç çalışmıyor konu açtım ancak konu kapatıldı gta 5'de hiç bir etkisi olmadı hatta fps göstergesi bile çıkmadı uygulamayı çalıştırdığımda 5'den geri sayıp kapanıyor sadece
ekran kartım hd 4300/4500 series yani çok eski ona destek vermiyor olabilir mi?
Bende hiç çalışmıyor konu açtım ancak konu kapatıldı GTA 5'te hiçbir etkisi olmadı hatta FPS göstergesi bile çıkmadı uygulamayı çalıştırdığımda 5'ten geri sayıp kapanıyor sadece.
Yine de teşekkürler son 1 aydır açtığım hiçbir konuda cevap bulamadım cevap bekleyen hala sayısız konu var ve 50-60 görüntülenme alıp cevap gelmiyor maalesef
Bende hiç çalışmıyor konu açtım ancak konu kapatıldı GTA 5'te hiçbir etkisi olmadı hatta FPS göstergesi bile çıkmadı uygulamayı çalıştırdığımda 5'ten geri sayıp kapanıyor sadece.
Ekran kartım HD 4300/4500 series yani çok eski ona destek vermiyor olabilir mi?
Bende sorunsuz çalışıyor. Windows 11 kullanıyorum bu program sayesinde Ultra grafikler Cyberpunk'da falan 130 FPS oynuyorum hocam ve gecikmeyi hissetmiyorum bile. Çoğu kişide sorun olmuş ama bende gayet iyi çalışıyor. Ekran kartım RTX 2060 12 GB.