Lossless Scaling düzgün çalışmıyor

Jaull

Hectopat
Daha fazla  
Bir bendemi sorun var yoksa herkeste mi böyle bilemiyorum. Oldukça hevesle bugün uygulamayı Steam üzerinden satın aldım ve çok sevdiğim ve aşağı yukarı 30-40 FPS aldığım ETS 2'de denemek istedim ancak sonuç berbat. FPS arttırmaktan çok düşürdü ve inanılmaz bir delay ekledi oyuna. Ben mi beceremedim yoksa bir sıkıntımı var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bendemi sorun var yoksa herkeste mi böyle bilemiyorum. Oldukça hevesle bugün uygulamayı Steam üzerinden satın aldım ve çok sevdiğim ve aşağı yukarı 30-40 FPS aldığım ETS 2'de denemek istedim ancak sonuç berbat. FPS arttırmaktan çok düşürdü ve inanılmaz bir delay ekledi oyuna. Ben mi beceremedim yoksa bir sıkıntımı var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı şey bende de oldu yükledim açtım ayarları yaptım ETS 2 de 50 60 FPS alıyordum 20'lere kadar düşürdü imleçte takıla takıla ilerliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu arkadaşa bakın 30 FPS alırken FPS değeri 100 seviyelerine gitmiş. Aynı ayarları yapmayı deneyin belki zaten aynıdır ama bakın.

bende hiç çalışmıyor konu açtım ancak konu kapatıldı gta 5'de hiç bir etkisi olmadı hatta fps göstergesi bile çıkmadı uygulamayı çalıştırdığımda 5'den geri sayıp kapanıyor sadece

ekran kartım hd 4300/4500 series yani çok eski ona destek vermiyor olabilir mi?

Bende hiç çalışmıyor konu açtım ancak konu kapatıldı GTA 5'te hiçbir etkisi olmadı hatta FPS göstergesi bile çıkmadı uygulamayı çalıştırdığımda 5'ten geri sayıp kapanıyor sadece.

Hocam yanlış yapmışsınız ölçekleye bastığınızda 5'ten geri sayarken oyuna geçmeniz lazım o süre bitmeden bir de oyun tam ekran modundaysa çalışmaz.

Bende hiç çalışmıyor konu açtım ancak konu kapatıldı GTA 5'te hiçbir etkisi olmadı hatta FPS göstergesi bile çıkmadı uygulamayı çalıştırdığımda 5'ten geri sayıp kapanıyor sadece.

Ekran kartım HD 4300/4500 series yani çok eski ona destek vermiyor olabilir mi?

Bende sorunsuz çalışıyor. Windows 11 kullanıyorum bu program sayesinde Ultra grafikler Cyberpunk'da falan 130 FPS oynuyorum hocam ve gecikmeyi hissetmiyorum bile. Çoğu kişide sorun olmuş ama bende gayet iyi çalışıyor. Ekran kartım RTX 2060 12 GB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı