Lossless Scaling düzgün çalışmıyor

Veltwey

Centipat
Daha fazla  
a.PNG

Ayarlarım bu şekilde. Oynadığım oyunda mesela 40 FPS alıyorsam programı çalıştırdığımda önce 20 FPS'ye düşürüp sonra 40'a çıkartıyor. Bir şey değişmiyor. 3X kullandığımda görüntüyü çok bozuyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vsync 1/2 yap ve oynadigin oyunu nvidia'dan 30fps yap. Bu sekilde sabit 60fps alirsin. Bir de performans modunu ve FSR'i kapatip bak 60 alabiliyor musun, alamiyorsan yine acarsin.

FPS sabitledin mi?

Evet RTSS üzerinden 30FPS'e sabitleyerek de denedim fakat yine aynısı oluyor.

V-Sync 1/2 yap ve oynadigin oyunu NVIDIA'dan 30FPS yap. Bu sekilde sabit 60FPS alirsin. Bir de performans modunu ve FSR'i kapatip bak 60 alabiliyor musun, alamiyorsan yine acarsin.

Performans modunu açmadığım sürece dediklerini yaptığımda veya diğer yollarda ne yaparsam yapayım sabit 30 FPS alırken programı çalıştırdığımda programın kendi FPS göstergesi ortalama şöyle oluyor 19/35. performansı açtığımda en fazla 40-45 oluyor. Ama bunları yapmayıp 30 FPS'i sabitlemeyi kapattığımda zaten 40-45 alıyorum.

Son düzenleme:
Evet RTSS üzerinden 30FPS'e sabitleyerek de denedim fakat yine aynısı oluyor.

Performans modunu açmadığım sürece dediklerini yaptığımda veya diğer yollarda ne yaparsam yapayım sabit 30 FPS alırken programı çalıştırdığımda programın kendi FPS göstergesi ortalama şöyle oluyor 19/35. performansı açtığımda en fazla 40-45 oluyor.
Ekran kartiniz nedir ve hangi oyunda denediniz?

Maalesef yine aynı sonuç.
Ilginc, calismasi gerekirdi. Baska oyunlarda da calismiyor mu?

Bir de buradaki ayarlari yapip dene

Ilginc, calismasi gerekirdi. Baska oyunlarda da calismiyor mu?

Bir de buradaki ayarlari yapip dene.

Birkaç oyunda daha denedim fakat sanırım her oyunda yeterli stabilizasyona sahip değil ya da kartım yetmiyor. Bazılarında gerçekten iyi çalışırken bazılarında ne yaptığını anlamak güç. Saçmalıyor.

Bir de bende nedense yırtılmalara izin ver seçeneği yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı