İnceleme Lossless Scaling FPS testleri

Testlere sıcaklık değerlerini de eklemeniz mümkün mü? Bence laptoplar için oldukça önemli bir konu.

Uygulama sıcaklık değerleri üzerine herhangi bir etkiye sahip değil bilgisayarı Turbo fan da kullandım ortalama sıcaklıklar 70 ila 80 derece arasında işlemci gezindi 60 ila 70 derece arasında ise ekran kartı gezindi oyundan oyuna değişti bu ama bir video hazırlamak istiyorum YouTube'a detaylı bir şekilde eğer hazırlayabilirsem ekleyeceğim burada paylaşırım.

Online oyunlarda olmuyor değil mi?

Online oyunlarda çalışıyor lakin ban yeme riski var kullananları gördüm ama ban yeme riski çok yüksek.

Bende pencere moduna almama rağmen açtığımda ekran bem beyaz oluyor kapayınca düzeliyor çözümü var mı?

Oyunu pencere veya çerçevesiz pencere moduna aldıktan sonra.

Bende pencere moduna almama rağmen açtığımda ekran bem beyaz oluyor kapayınca düzeliyor çözümü var mı?

Lossless Scaling uygulamasında kullandığın mevcut ayarları buraya paylaşır mısın ekran görüntüsü ya da video olarak.

Son düzenleme:
Gta 5 1080p Ultra ayarlarda yaklaşık 110FPS alıyorum Lossless Scaling açınca yaklaşık 175 oluyor. Bu değerler fazla gösterilmek için ayarları abartı derecede performansa çekilmiş değerler mi yoksa normal kullanım değerleri mi?

Hocam program ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Bende 3050 mobil var, uygulama FPS artıracağına düşürüyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum anlamadım.

Burada bir ayarlama rehberi yaptım inceleyebilirsiniz

FPS online oyunlarda mala bağlıyor mu bu fps ölçeklendirme olayı.

Gerçekten o hissi veriyor 2 katına çıkarıyor görüntüde çok çok çok az kayda değer bile olmayan bir bozulma oluyor ama yok denecek kadar az, lagda çok çok az oluyor

Gerçekten o hissi veriyor 2 katına çıkarıyor görüntüde çok çok çok az kayda değer bile olmayan bir bozulma oluyor ama yok denecek kadar az, lagda çok çok az oluyor yeni ekran kartı almaktan vazgeçtim öyle diyeyim

Bende 1650 var 4gb. Last of us ve buradaki oyunları oynamak istiyorum oynanır mı sizce ?
Bugün veya yarın deneyeceğim yazarım sana

Testlerime göre 2X ve 3X modunda normale göre 6-7 ms artışı var çok ciddi bir gecikme değil ancak hissediliyor ve FPS gerçektende artıyor Single Player oyunlarda kesinlikle kullanılmasını tavsiye ederim.

Valorant / CS2 tarzı oyunlarda deneyen oldu mu? Gecikme konusunda vs nasıl bir performans sağlıyor?

GTA Online - CS 2 gibi birçok oyunda 2 aydır Lossless Scaling kullanıyorum bayağı iyi FPS'i 3 katı arttırdı hepsinde hala ban yemedim yeme olasılığımda yok program oyun dosyalarını değiştirmiyor veya ellemiyor ki rahat rahat kullanın.

Hocam CS de gecikmeyi nasıl engelliyorsunuz hangi ayarları yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…