İnceleme Lossless Scaling FPS testleri

Hocam CS de gecikmeyi nasıl engelliyorsunuz hangi ayarları yaptınız?

Hocam şimdi vereceğim ayarları açın vermediklerim kapalı kalsın.
AMD FSR açık keskinlik 3 - lsfg 2.1 seçin mod 3X - performans açık - dikey sekronizasyon açık - yırtılmalara izin ver açık - FPS göstergesi açık (gerçek FPS'i görmek için) bu kadar.

He bir de pencere seçenekleri otomatik ve en boy oranı olsun
AMD FSR açmak donmayı az azaltıyor ve ölçekleme türünü açmazsan bazı oyunlarda tam ekran olmuyor otomatik. o yüzden AMD FSR açın keskinlik biraz rahatsız edebilir o yüzden 6'yı geçirmeyin derim.

GTA 5'te 188 FPS kısıtlaması var diye biliyorum nasıl ulaştınız 275 FPS'ye?

Programda kısıtlama diye bir şey yok. 30FPS emülatör oyunları 60FPS oynanılıyor. Zaten kağıt üzerinde FPS arttırdığı yok. FPS etkisini arttırıyor. Elden Ring'in 60 FPS kildi var 144 FPS gibi oynayabiliyorum.

Hocam benim merak ettiğim Steam'de 2 tane hesabım var. 2 hesabada almam lazım mı kullanmak için?

Şimdi denedim ama aşırı fazla gecikme var. Ayarları da yaptım ama gecikme oynanmayacak derecede fazla. Çözüm var mı neyi yanlış yapmış olabilirim?

Son düzenleme:
Hocam gözle görülüyor değil mi FPS farkı?
Çünkü Afterburner gibi uygulamalarda FPS 70 vs gösteriyor ama program 140 diyor mesela.
Gözle görülür fark oluyor fakat çok düşük fps ler (15-25 arası) alanlarda çok gecikme oluyor fps i arttırıyor fakat gecikmeye bir etkisi yok ve çok düşük fps lerde kırılma çok okuyor

Hocam gta 5 de bu uygulama ban yedirtmez mi bir de bunu fortniteda kullansam ban yer miyim

Bazı oyunlarda gecikme var. Hangi oyunda oynursunuz ?

Bazı oyunlarda gecikme var. Hangi oyunda oynursunuz ?
Ets2 de denedim

Program nedense bozuldu. Ölçekleme düzgün yapmamaya ve FPS 2 katına çıkmıyor. RTSS ile FPS sabitliyorum ama programı çalıştırsam bile sabitlediğim değerde kalıyor 2X yapmıyor. Ayrıca tam ekran değil siyah boşluklar kalmaya başladı. Programsı silip yükledim ama fayda etmedi. Çözümü bilen var mı?

Son düzenleme:
3050 ve i7'li ASUS laptopım var.2.70 dolardı sanırım sepete ekliyim mi arkadaşlar fiyatının hakkını verir mi sizce?

Gerçekten o hissi veriyor mu yoksa sadece rakamdan ibaret mi?
Bir de lag oluyor mu?

Bizzat elden ringde denedim 30'dan 70 yaptığını gösteriyor fakat oyun 45-50 gibi.

Ortlama bilgisayarınızda ortlamanın biraz üstü değerler almak için kullanılabilir. Şahsen bilgisayarım ortalamanın altında. FPS arttırmıyor bile, hatta ekranda o kadar çok yırtılma oluyor ki FPS'i önemsemeseniz bile oyunu oynayamazsınız. Düşük sisteminiz varsa almanızı önermem. Benim gibi iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…