İnceleme Lossless Scaling FPS testleri

Hocam ama 188FPS motor limiti bu yüzden bu limit aşılamaz ve aşılsa bile oyun droplardan oynanılamaz hale gelir.

Siyah boşluklar Minecraft oynarken çıkmıştı sadece, demek bazı oyunlarda böyle galiba. Ölçekleme türünü Keskin Bilineer ve Kare Oluşturma seçeneğinide LSFG 2.1 seçmeyi deneyin. LSFG 1 veya kapalı ise FPS yükseltmez. Birde İşleme Seçenekleri yerinde Vsync açık olabilir.

Her şeyi çözdüm ama FPS yindede 2 katına çıkmıyor. Sadece ekran yenileme hızına eşitleniyor.

Hocam ama 188FPS motor limiti bu yüzden bu limit aşılamaz ve aşılsa bile oyun droplardan oynanılamaz hale gelir.

Sorun yaşamadım bu program oyun motorundan bağımsız yeni bir pencere oluşturmak suretiyle kare hızını arttırıyor örneğin Elden Ring de 60FPS sınırlı ama bu program onu 120-180FPS'e çıkarabiliyor.

Sorun yaşamadım bu program oyun motorundan bağımsız yeni bir pencere oluşturmak suretiyle kare hızını arttırıyor örneğin Elden Ring de 60FPS sınırlı ama bu program onu 120-180FPS'e çıkarabiliyor.

Hocam benim FPS sabit kalıyor bunun sebebi nedir?Ekran yenileme hızını geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…