Tam emin değilim kurdum ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırım sistemden sisteme farklılık gösteriyor. Çünkü kimisi önermiş kimisi en optimize ayarlara alınca ancak çalışıyor demiş yorumları karışık açıkçası.Tam emin değilim kurdum ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yer yer 2-3 katına çıktığı oluyor FPS in. Bence 70TL için mükemmel seviyede bir uygulama.Evet çalışıyor ama beni tatmin etmedi nedense![]()
Çalışıyor hocam fakat düzgün ayarlarla. Ne oynuyorsanız oyununa göre. Monitörünüzün tazeleme hızına, aldığınız fps e göre değişir. Genel bir ayar verirsem, ben ölçeklendirme hiç açmıyorum sadece kare üretmeyi x2 alıyorum performans kapalı. Yırtılmalara izin ver ve seçilen kart ekran kartınız olacak.Tam emin değilim kurdum ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Monitörünn 60Hz ise Lossless Scaling açtığında FPS'i 60'a sabitler eğer programı kullanmadan zaten 60 FPS ve üstü alıyorsan programı hiç açma faydadan çok zarar olur.Assettoda şöyle oluyor bu uygulama açık değilken 60 FPS açınca oyun 40 oluyor bana gelen görüntü 80 90 ama tam inanamadım bir de önerdiğiniz ayarlar nelerdir?
Monitörünn 60Hz ise Lossless Scaling açtığında FPS'i 60'a sabitler eğer programı kullanmadan zaten 60 FPS ve üstü alıyorsan programı hiç açma faydadan çok zarar olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.