Lossless Scaling gerçekten çalışıyor mu?

Tamam cidden çalışıyormuş RDR2 de 20FPS'e düşürüp açtım 3X de düzeldi ama sanki sadece görüntü gecikmesi oluyor onu nasıl hallederim?

Tamam cidden çalışıyormuş RDR2 de 20FPS'e düşürüp açtım 3X de düzeldi ama sanki sadece görüntü gecikmesi oluyor onu nasıl hallederim?
Görüntü gecikmesi normal sonuçta görüntüyü tekrar tekrar işliyor. Üstte attığım videoya bak birkaç ayar gösteriyor onları yaparsan gecikme biraz daha azalır ama sıfır gecikme mümkün değil.

Gecikme normal ve evet çalışıyor. Yırtılmalara izin ver ayarını seçerseniz biraz daha azalır gecikme.

Native oyunla tabii ki aynı deneyimi vermiyor. Sanki başka bir bilgisaydan stream ediyorsunuz gibi denilebilir. Ayarları kendiniz dene yanıl yöntemiyle daha iyi anlarsınız.

Bende Lossless Scaling'i denedim bazı ekran kartlarında gerçektende FPS'i arttırıyor ama bazı ekran kartlarında ise FPS'i̇ düşürüyor.

RDR2, Hogwarts Legacy, the bus (optimizasyonunu bilen bilir berbat), BeamNG gibi oyunlarda denedim hocam. RDR2 grafik modlu lossless aktif etmeden 50-55FPS alıyordum. Aktif edince 110-120FPS'ye kadar arttırdım. RTX 2060 ve i7 10750H sistemim ile bu değerleri aldım.

RDR2, Hogwarts Legacy, the bus (optimizasyonunu bilen bilir berbat), BeamNG gibi oyunlarda denedim hocam. RDR2 grafik modlu lossless aktif etmeden 50-55FPS alıyordum. Aktif edince 110-120FPS'ye kadar arttırdım. RTX 2060 ve i7 10750H sistemim ile bu değerleri aldım.

Hangi ayarlarda 50 55 FPS alıyordunuz oyunda?

Hatırlatmakta fayda var, müthiş bir deneyim demek çok mümkün değil. 50 den 100 FPS e çıkınca "gerçek" 100 fps gibi hissettirmiyor. Fakat 50 den yüksek o kesin. Biraz input latency ve ghosting olduğundan sisteminize uygun ayarları deneme yanılma ile bulup her oyuna ayrı olarak uygulamak daha iyi sonuç verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı