Lossless Scaling için dev bir güncelleme geliyor

Lossless Scaling'in Yeni Versiyonu Geliştiriliyor: LSFG ile X4 Modu Geliyor

Lossless Scaling, kullanıcılarını heyecanlandıracak bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Lossless Scaling Frame Generation'ın (LSFG) yeni bir versiyonu üzerinde çalışan geliştirici ekip, X4 modunu kullanıma sunacak. Geliştirme süreciyle ilgili önemli bir duyuru, Lossless Scaling'in resmi Discord hesabından geldi.
indir.jpeg

Geliştiriciden Heyecan Verici Duyuru

THS ekibinden bir geliştirici Lossless Scaling 2.11 Beta sürümünün test sürecinin 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Türkiye saati ile 21:00'de başlatılacağını duyurdu. Bu duyuru, Discord üzerinden yapıldı ve testin halka açık bir açık Beta olarak gerçekleşeceği belirtildi.

Kısa Beta Süreci ve Hızlı Geri Bildirim

Geliştirici ekip, Beta sürecini kısa tutarak kullanıcı geri bildirimlerini hızla toplamayı ve ardından son optimizasyonlarla stabil sürümü yayınlamayı planlıyor. Bu yeni sürümle birlikte LSFG 2'nin 4X modu da yayınlanacak. Böylece, artık 30 FPS bir oyunu 120 FPS, 60 FPS bir oyunu ise 240 FPS'de akıcı bir şekilde oynamak mümkün olacak.

Yeni Lossless Scaling Frame Generation 4X modu ile yapılan bazı test videoları oldukça akıcı ve etkileyici gözüküyor.

İlgili test videolarında:

Cyberpunk 2077 LSFG X4 ile 60FPS'ten 240FPS'e yükseltiliyor.

The Witcher 3 LSFG X4 ile 60FPS'ten 240FPS'e yükseltiliyor.

Sonuçlar muazzam gözüküyor🤔

Aktif Test Süreci ve Gecikme Azaltma Çabaları

Şu anda THS'nin test ekibi tarafından aktif bir şekilde test edilen uygulama, kullanıcıların geri bildirimlerine göre şekilleniyor. Geliştirici ekip, bu geri bildirimler doğrultusunda gecikmeyi azaltmak için yoğun çaba sarf ediyor. Bu dev güncelleme ile AMD'nin AFMF2 teknolojisine bir alternatifin oluşacağı iddia ediliyor.

Beta'ya Katılmak İçin:

10 Ağustos 2024 saat 21:00'dan itibaren Beta sürecine katılmak için, Steam üzerinden Lossless Scaling uygulamasının beta sürecine nasıl katılacağını adım adım öğrenebilirsiniz. Bunun için şu adımları izleyin:

1. Steam uygulamasını açın ve kütüphanenize gidin.
2. Lossless Scaling uygulamasını bulun ve sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğini tıklayın.
3. "Betalar" sekmesine gidin.
4. Betayı seçtikten sonra Lossless Scaling'i güncelleyin
Ek madde: Beta erişim kodu istenme ihtimaline karşı resmi Discord kanalını kontrol edin.

Lossless Scaling Steam

Bu adımları izleyerek, siz de bu heyecan verici yeni güncellemeyi ilk deneyimleyenler arasında yer alabilirsiniz.

60 FPS olan oyunu 240 FPS yapması imkansız gibi geliyor.
60 FPS olan oyunu 240 FPS yapması imkansız gibi geliyor.
Birazdan test videolarını paylaşacağım YouTube'da kendiniz izleyin görün linklerini birazdan ekleyeceğim normalde Discord'da paylaşıldı Discord linklerini forum kabul etmiyor hata veriyor ekleyecektim şimdi ben YouTube'a yüklüyorum videoları birazdan linkleri burada paylaşacağım inanmayan incelesin.

Birazdan test videolarını paylaşacağım YouTube'da kendiniz izleyin görün linklerini birazdan ekleyeceğim normalde Discord'da paylaşıldı Discord linklerini forum kabul etmiyor hata veriyor ekleyecektim şimdi ben YouTube'a yüklüyorum videoları birazdan linkleri burada paylaşacağım inanmayan incelesin.

Bekliyorum hocamda mevzu inanmamak değil başka bilgisayarlarda FPS çok yükselirken başka bilgisayarlarda neredeyse hiç fark etmiyor.

@eminsahin153
Cyberpunk 2077 LSFG X4 mod test 60FPS--->240FPS:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bekliyorum hocamda mevzu inanmamak değil başka bilgisayarlarda FPS çok yükselirken başka bilgisayarlarda neredeyse hiç fark etmiyor.
Cyberpunk 2077 LSFG X4 mod test 60FPS--->240FPS:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@eminsahin153
Cyberpunk 2077 lsfg X4 mod test 60FPS--->240FPS:

İndirip deneyeceğim hocam belki bu sefer sonuç alabilirim çünkü mühtiş gözüküyor.

@eminsahin153 hocam Steam'den güncelleme ile mi geldi yoksa başka bir yerden mi buldunuz.

İndirip deneyeceğim hocam belki bu sefer sonuç alabilirim çünkü mühtiş gözüküyor.

@eminsahin153 hocam Steam'den güncelleme ile mi geldi yoksa başka bir yerden mi buldunuz.

Yazıyı okuyun hocam bu geliştiricinin videosu bunu Discord'dan aldım ve YouTube'da paylaştım geliştirici 10 Ağustos itibarıyla betayı başlatacaklarını duyurdu yani 10 Ağustos saat 21:00 beklemelisiniz ve evet Steam üzerinden yayınlanacak beta.

Yazıyı okuyun hocam bu geliştiricinin videosu bunu Discord'dan aldım ve YouTube'da paylaştım geliştirici 10 Ağustos itibarıyla betayı başlatacaklarını duyurdu yani 10 Ağustos saat 21:00 beklemelisiniz ve evet Steam üzerinden yayınlanacak beta.

Tamamdır hocam kanala yayınlayacağınızı söyleyince siz kaydettiniz zannettim.

@eminsahin153

Hocam Lossless Scaling kullanırken kayıt alma işi nasıl oluyor? NVIDIA'dan denedim kayıt tuşuna bastığım an kaydı kapatıyor. OBS ile alınca kayıt sanki 1 FPS gibi oluyor. Ama Lossless Scaling'i kapatınca kayıtta hiçbir sorun yok 60 FPS çok rahat kayıt alıyorum.

Şu an kapalı beta ths geliştirme ekibi test ediyor bu video resmi Lossless Scaling Discord kanalında paylaşıldı umarım güzel sonuçlar elde ederiz bu mod bir devrim.

Şimdi 2X denedim 42 olan FPS'i 50 yaptı ve de o da git gelli umarım 4X düzgün çalışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı