Kullanmanızı önermem, işlemci ekran kartında performansı düşürüyor.Merhaba arkadaşlar. İşlemcim: i7-3630QM, Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000.
Valorant oynamak istiyorum ve Lossless Scaling kullansam FPS artışı sağlar mıyım?
Kanka Frame Gen rekabetçi oyunlarda kullanılacak teknoloji değil YouTube'da izlenme için Valorant'ta 3 kat FPS diye başlık atan elemanlara aldanma. Muhtemelen çalışır FPS'in yüzde 30-40 civarı artar da görüntü gecikmesini ciddi şekilde arttırıyor. Daha yüksek FPS alırsın ama oyunu oynayamazsın muhtemelen. Deneyip ne demek istediğimi anlayabilirsin. Bu arada çalışmama ihtimali de var da çalışmaması için herhangi bir sebep göremedim.
Bende HD Graphics 4000 kullabıyorum ve Valorant'ı 50-70 FPS arası oynayabiliyorum. Bence gerek yok.
Kullanmanızı önermem, işlemci ekran kartında performansı düşürüyor.
Steam'den 3.5 dolara alıp Lies of P oynarken yarım saat denedim 75 olan FPS'im 60'a sabitlendi ama 30 FPS'de oynuyormuş gibi bir hissiyat verdi pek beğenmedim uygulamayı ama bu sadece bende olmuş olabilir farklı birisinin yorumunuda almak daha iyi olacaktır.
Program kendini kandırmak isteyenler içinmiş gibi duruyor. İki farklı sürümünü korsan denedim. Beğenirsem alırım diyordum ama tırt yani. Oyunda ekranda 300 FPS gözüküyor ama hissiyat 70 mesela. Zaten normalde PC o oyunda 120 FPS verebiliyordu. Tüm testlerimde işe yaramadı.
Maalesef uygulamada doğru ayar yapılmadığında kötü sonuçlar alınabiliyor. Ben kullanıyorum ve memnunum.Lossless Scaling programını ilk defa duydum, araştırayım dedim ve iyi yorumlar görmedim.
Merhaba arkadaşlar. İşlemcim: i7-3630QM, Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000.
Valorant oynamak istiyorum ve Lossless Scaling kullansam FPS artışı sağlar mıyım?
Steam sayfasındaki olumsuz yorumların %99'u programın kullanımı için yeterli açıklama olmamasından kaynaklı insanların teknik olarak imkansız beklentilerinden doğuyor. Aslında program oldukça iyi çalışıyor ve bir çok ortamda DLSS frame generation'dan daha iyi performansa sahip. Sadece bazı teknik sorunlar mevcut belirli ekran kartları ve 4K ekranlarda, bunlar hala çözüm aşamasındalar.Lossless Scaling programını ilk defa duydum, araştırayım dedim ve iyi yorumlar görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.