Lossless Scaling işe yaramıyor

raidened

Femtopat
Daha fazla  
Orta bir bilgisayarım var. Bu uygulamayı YouTube'dan görüp indirdim ama çalışmıyor. Söylendiğine göre 30 FPS'i 60 FPS'e falan çıkarıyormuş. Bende olmuyor. FPS'i çok fazla düşürüyor. Başka oyunlarda da denedim 60 FPS'i 20 FPS'e kadar düşürüyor ve oyun ağır çekimdeymiş gibi oluyor. Uygulama FPS'i 60 falan gösterirken Steam 30 - 20.
Gösteriyor ve uygulama yanılıyor. Yönetici olarak da çalıştırdım. Ayarlarım aşağıda.

Gerçekten hepsini denedim ve FPS yine düşüyor. Ama lossless scaling 60 FPS gösteriyor

Normal FPS ölçerler bunu algılayamıyor, lossless Scaling'İn kendi FPS ölçerini kullanman gerek hem bende 30FPS'e kitlediğimde gayet güzel çalışıyor. Gayet akıcı bir şekilde 60FPS hissini alıyorum.
Bende RTX 3060M var eski kartlarda pek işe yaramayabilir.

1050 kullanıyorum bende de işe yaramıyor.
Hocam işe yaraması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu tarz videolar var. İşe yarıyor. Doğru ayarları yaptığınıza emin misiniz?

Artı -1 Eksi
Evet sadece oyun kasıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu uygulama bende hiçbir işe yaramadı normalde 50 aldığım oyunda fps yi 30 gösteriyor ama 60 oynatıyor. 10fps için laglı oyun oynamam. Bazı oyunlarda fps 50iken 20ye düşürüp 40a yükseltiyor. Kartım r7 250

hersey için teşekkürler uygulamayı iade edip geforce now aldım tekrar teşekkürler

Uygulama her oyunda düzgün çalışmıyor hatta oyunu yüklediğin platforma göre bile farklılık gösterdiği oluyor RDR2 Steam üzerinden yükleyip denedim çalışıyordu Epic'den denediğimde normalde aldığım FPS'nin altına düştüm + oyun ağır çekimde gibi oluyordu onun haricinde Star Wars Jedi survivor Xbox'dan denedim onda da gayet güzel çalışıyordu.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…