Lossless Scaling işe yaramıyor

raidened

Femtopat
Daha fazla  
Orta bir bilgisayarım var. Bu uygulamayı YouTube'dan görüp indirdim ama çalışmıyor. Söylendiğine göre 30 FPS'i 60 FPS'e falan çıkarıyormuş. Bende olmuyor. FPS'i çok fazla düşürüyor. Başka oyunlarda da denedim 60 FPS'i 20 FPS'e kadar düşürüyor ve oyun ağır çekimdeymiş gibi oluyor. Uygulama FPS'i 60 falan gösterirken Steam 30 - 20.
Gösteriyor ve uygulama yanılıyor. Yönetici olarak da çalıştırdım. Ayarlarım aşağıda.

hersey için teşekkürler uygulamayı iade edip geforce now aldım tekrar teşekkürler
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada ekran kartınız neydi? Merakımdan soruyorum, cevap vermeseniz de bir şey olmaz.

Bendede aynı şekilde RX6600 kullanıyorum.
Evet sadece oyun kasıyor.
@Serkann3424 hocamın da attığı videodaki gibi, ekran kartının doğru seçildiğinden emin olun. Ve diğer ayarlara da bir göz gezdirin.

Kötü bir laptopum. Var Valorant için alacağım olur mu başka oyunlar içinde olur

Ve Intel kullanıyorum alınır mı?

Aynı sorun bende de vardı. Sistemim 1660 Super, Windows'u güncelleyerek bende sorun çözüldü. Umarım işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS değerinizi monitörünüzün yenileme hızının yarısına sabitlemeniz gerekiyor, ve tam ekran desteklenmiyor, ayrıca oyun size zaten FPS hediye etmiyor; oyuna yeni kareler ekliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…