Lossless Scaling işe yaramıyor

TurkishEGO

Decapat
Daha fazla  
120 TL'ye gittim Lossless Scaling aldım, Valorant da denedim bir işe yaramadı. Aldığım FPS'in 3 FPS falan üzerindeydi ve acayip bir gecikme vardı. Gittim Minecraft da denedim normalde 200 FPS alırken bana 30 FPS verdi bu program. Neyse dedim Euro Truck Simulator 2 de test ettim, 30 FPS alırken 18'e düşürdü ve bana büyük bir gecikmeyle 30 FPS zor verdi. Kullanmasam daha mı mantıklı olur? Şimdi bu nasıl bir saçmalık? İade edebiliyorsak gram memnun değilim. Almayın aldırtmayın, tek kelime rezalet.

120 TL'ye gittim Lossless Scaling aldım, Valorant da denedim bir işe yaramadı. Aldığım FPS'in 3 FPS falan üzerindeydi ve acayip bir gecikme vardı. Gittim Minecraft da denedim normalde 200 FPS alırken bana 30 FPS verdi bu program. Neyse dedim Euro Truck Simulator 2 de test ettim, 30 FPS alırken 18'e düşürdü ve bana büyük bir gecikmeyle 30 FPS zor verdi. Kullanmasam daha mı mantıklı olur? Şimdi bu nasıl bir saçmalık? İade edebiliyorsak gram memnun değilim. Almayın aldırtmayın, tek kelime rezalet.
Valorant'da ise yaramamasi normal zaten hocam. FPS oyunlari icin yapilmadi ki o program, hem FPS oyunlari icin kullanirsaniz mouse gecikmesi nedeniyle oynayamazsiniz. Ayrica ban riski falan da var. Sisteminiz yetiyorsa AAA oyunlarda deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programı kullanmak için yüksek hz. değerine sahip bir monitör kesinlikle şart. Ayrıca yeni nesil bir ekran kartın ve işlemcin olmalı ki performans alabilesin. Yani gidipte 75 Hz monitörde 150 FPS alman hiçbir işe yaramayacak.

Minecraft'ta bir tık değişik ama diğer denediğiniz oyunlarda öyle performanslar normal. AAA oyunlarda etkili Lossless Scaling.

Bu programı kullanmak için yüksek Hz. Değerine sahip bir monitör kesinlikle şart. Ayrıca yeni nesil bir ekran kartın ve işlemcin olmalı ki performans alabilesin. Yani gidip de 75 Hz monitörde 150 FPS alman hiçbir işe yaramayacak.

60 Hz im 30 FPS alıyorum oyunun FPS'ini 10'a indirip 30 FPS'i gecikmeli şekilde vermesinin manası yok.

60 Hz im 30 FPS alıyorum oyunun FPS'ini 10'a indirip 30 FPS'i gecikmeli şekilde vermesinin manası yok.
Dostum bu öyle bir şey değil. 10 FPS alıyorum X2 yapsın gibi bir şey değil. En azından 40-50 FPS alman gerekiyor ki gecikmen düşsün. Senin ekran kartın normalde 30 FPS zor işlerken araya AI hesaplaması katıyorsun doğal olarak performans yerleri öpüyor. Ki 60 Hz monitörde zaten bu programı kullanma.

Biraz daha GPU'ya bagli oyunlarda deneyin. Valorant'da, Minecraft Java'da islemciye yonelik oyunlar. Ornek olarak benim ekran kartim olmadigi zamanlarda The Forest'da deniyordum ise yariyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı