Lossless Scaling işe yarıyor mu?

Son zamanlarda gündemi ben de takip edemiyorum. Artık sistemim de eski geldiğinden yeni nesil oyunları açmak zorlaşıyor. Gerçekten işe yarıyorsa kesinlikle kullanacağım. Takipteyim.

Daha gelişmesi gerekiyor görüntüyü çok bozuyor RDR2 de misal fareyi hızlı çevirince adamın kafası gözükmüyor çimenler birbirine giriyor çirkin bir görüntü oluyor. Daha çok yolu var gelişmek için.

Ben Witcher 3'de test ettim. Önce DSR özelliğini Nvidia ayarlarından aktif edip monitörü 1080p'den 1440p'ye çektim. Daha sonra programı açıp FSR'ı seçtim ve keskinliği 8'e aldım. (10 yaparsan bu seferde aşırı keskin oluyor). Ne yalan söyliyim inanılmaz bir sonuç aldım. Zamanında kasarak oynadığım Last of Us Part 1'i yeniden indiriyorum. Bakalım onda da iyi sonuç alabilecek miyim..

İşlemci: R3 3100
Ekran Kartı: RTX 3050 (Mobil değil!)

Programı uzun süredir kullandım ve 5-10 tane oyunda denedim ve hepsinden olumlu sonuç aldım. Örneğin Dark Souls serisi 60 FPS kilidi olan bir seri ve hepsini lossless scaling ile denedim ve hepsinde sabit akıcı 165FPS aldım(Monitörüm 165Hz), tabi az da olsa input lag fark ediliyor fakat single oyunlarda bu hiç rahatsız etmedi, kesinlikle iyi bir program. Ekran kartım RTX 4070S.

Programı uzun süredir kullandım ve 5-10 tane oyunda denedim ve hepsinden olumlu sonuç aldım. Örneğin Dark Souls serisi 60 FPS kilidi olan bir seri ve hepsini Lossless Scaling ile denedim ve hepsinde sabit akıcı 165FPS aldım(monitörüm 165Hz), tabii az da olsa input lag fark ediliyor fakat Single oyunlarda bu hiç rahatsız etmedi, kesinlikle iyi bir program. Ekran kartım RTX 4070s.

Mouse input yapıyor evet o yüzden ben gamepad ile oynadım onda sıkıntı olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı