xSylas
Decapat
CS2'de yarıyormuş bayağı.
Onu denemedik.
CS2'de yarıyormuş bayağı.
Eğer kullanım aşamalarını tam bir şekilde takip edip kurulumunu olması gerektiği gibi FPS'i normalin altına limitleyerek ve GPU'da boşluk bırakarak yaptysanız ama yine de FPS düşmesi oluyorsa belirli AMD modellerinin driverlerinden kaynaklı nadir de olsa görülen memory leak sorunu mevcut. Tam bir çözümü yok, farklı captıre API veya farklı version LSFG denemek bazen çözebiliyor.RX6600 kullanıyorum.
Performans için en iyi ölçekleme hangisi? tam sayı mı? görüntü kalitesi umrumda değilEğer kullanım aşamalarını tam bir şekilde takip edip kurulumunu olması gerektiği gibi FPS'i normalin altına limitleyerek ve GPU'da boşluk bırakarak yaptysanız ama yine de FPS düşmesi oluyorsa belirli AMD modellerinin driverlerinden kaynaklı nadir de olsa görülen memory leak sorunu mevcut. Tam bir çözümü yok, farklı captıre API veya farklı version LSFG denemek bazen çözebiliyor.
LS1 biraz daha iyi performansa sahip AMD FSR'a göre. Oyunlar için bu ikisinden biri öneriliyor. Eğer ekran kartında yeterli boşluk yoksa alttaki programı kullanarak ölçeklemeyi CPU'nda varsa iGPU üzerinden yapabilirsin. Aşağı yukarı aynı seçenekleri mevcut.Performans için en iyi ölçekleme hangisi? tam sayı mı? görüntü kalitesi umrumda değil
LS1 biraz daha iyi performansa sahip AMD FSR'a göre. Oyunlar için bu ikisinden biri öneriliyor. Eğer ekran kartında yeterli boşluk yoksa alttaki programı kullanarak ölçeklemeyi CPU'nda varsa iGPU üzerinden yapabilirsin. Aşağı yukarı aynı seçenekleri mevcut.
![]()
GitHub - Blinue/Magpie: A general-purpose window upscaler for Windows 10/11.
A general-purpose window upscaler for Windows 10/11. - Blinue/Magpiegithub.com
Kare oluşturma bölümünü kapalı yapsam daha fazla mı performans alırım?LSFG kullanamazsınız fakat FSR ve LS1 işe yarayabilir. Ben APU düşük sistem kullanıyorum. Minecraft'ta FSR ile test ettim fakat işe yaramadı. Oyundan oyuna göre değişiyor sanırsam. Ya da benim sistemle alakalıdır bilemiyorum artık.
Sisteminiz düşükse evet. O ayar yüksek sistemlerde iyi çalışıyor. Yapay zeka ile kare oluşturan bir teknoloji o. Bunun için de iyi bir ekran kartı lazım.Kare oluşturma bölümünü kapalı yapsam daha fazla mı performans alırım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.