Lossless Scaling kullanırken oluşan gecikme nasıl çözülür?

yakreb05

Decapat
Daha fazla  
Lossless Scaling'i Control oyununda denedim, AMD FSR ve lsfg 2.1 X2 modunu açtım. FPS'i bayağı artırdı ama çok gecikme oldu. Yırtılmalara izin ver ayarını açtım, V-Sync'i kapattım ama hala çok gecikme var oyun oynanmıyor. Gecikme sorunu çözülebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamayı silip iade ederek çözebilirsin. Önerdiğim, sevdiğim bir uygulama değil.
Hocam güzel tavsiye ama ben bu uygulamayı uzun zaman önce aldım o yüzden sadece silme faslını yapıcam. İlk aldığımda çok iyi çalışmıyordu kalsın dedim belki bir işe yarar. Bu aralar popüler oldu yeniden deneyeyim dedim bu sefer gecikme oldu. Bunu düzeltebilirlerse güzel olur. Teşekkürler.

Bayağıdır kullanıyorum, minimum 60 FPS alırsan gecikme çok az oluyor ve hikayeli oyunları çok rahat oynuyorsun. 50 fps'de gecikme hissedilir oluyor, 40'ta ise çok gecikme var deyip kapatıyorsun.

Son güncellemeden sonra FSR kapalı, fg 3X modunda Cyberpunk'ı 180 FPS oynuyorum yüksek ayarlarda.

Uygulama anlatıldığı gibi düşük seviyedeki kartları kurtaran bir kart değil, orta seviye kartları uçuran bir uygulama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı