Rehber Lossless Scaling Optimizasyon Ayarları

Ben de hala FPS yükselmek yerine düşüyor. Her şeyi de harfiyen doğru yaptım. Bazen yüksek FPS gösteriyor ama görüntü halen takılarak ve donarak geliyor.
laptop varsa sende optimus açarak oynamayı dene yoksa çok yük bindiği için düşüyor. şu an ben de optimus kullanmadan optimize etmeyi deniyorum

RTSS yi Back Edge SYNC kullanıyorum. Monitör gerçek hz değerimin yarısını girdim. Nvidia denetim masasında dikey senkranizasyon hızlı seçili. Yırtılma farketmedim. Biraz detaylı incelenirse gözükür de rahatsız etmiyor kesinlikle. Gecikme vs. yok gerçek 144hz kadar olmasada fps'in serbest olması halinden çok daha akıcı. 1080P Ultrada 100fps alıyorum.

Hocam nvdia ayarlarından hem lossless scalping hem de oynayacağımız oyunda mı dxcı yapacağız yoksa sadece ls de mi.

Hocam fps'i oyundan sabitlemek ile RTTS aracılığı ile sabitlemek arasında bir fark var mıdır?

Hocam fps'i oyundan sabitlemek ile RTTS aracılığı ile sabitlemek arasında bir fark var mıdır?
Rivaturner statics server ile sabitlemek sanırım daha iyiydi ama pek bi farkı olacağını sanmıyorum

Hocam NVIDIA ayarlarından hem lossless scalping hem de oynayacağımız oyunda mı dxcı yapacağız yoksa sadece LS de mi?

Sadece lossless scaling.exe için. Bir de yakalama API seçeneğini Windows 11 24H2 kullanıyorsan WGC(tam hatırlamıyorum ama dxgi'nin yanındaki secenek) açabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…