Rehber Lossless Scaling sorunları ve olası çözüm yolları

GeForce 315m'de çalışmıyor, denendi ve onaylandı.

Hocam gpu kullanım yerinde seçme seçeneği yok ne ekran kartı ne gpu yardım var mı

Çok güzel bir rehber olmuş emeğinize sağlık okudum anladım fakat program Windows 8 işletim sisteminde açılmıyor maalesef :/

Arkadaşlar bende çalışmadı hiçbir şekilde Gpu/Ekran yerinde kullanılan gpu : varsayılan görüntü çıkışı ise otomatik yazıyor ekran kartım 3060 ama seçemiyorum sanırım o yüzden çalışmıyor diğer bütün ayarları yaptım çalışmadı dediğim gibi bunun da bir çözümü var mı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    25,3 KB · Görüntüleme: 88

Dostum onun otomatik olmasında sakınca yok görüntü çıkısı diyor tek monitorun varsa öyle demesi normal varsayilan GPU zaten büyük ihtimalle senin 3060ı kullanıyordur oyun.

Hocam ellerinize sağlık. Metro Exodus oynuyorum ve yazan bütün şeyleri harfiyen uyguladım. Ama oyunda çerçevesiz tam ekran vb. ayarlanmadığı için yapamıyorum. En boy oranıyla ilgili bir şeyler demişsiniz ama çalışmıyor. Ölçekle tuşuna basıp Alt Tab atıyorum ölçekliyor, oyun arka planda çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Ne yapmaıyım?

Son düzenleme:
Oyunu pencereli modda açın tekrardan deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…