Çözüm Lossless Scaling sorunları

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GPU kısmında bende sadece varsayılan var başka bir şey yazmıyor bu bir hatamı anlamadım varsayılan gözüküyor ve sadece o seçiliyor.

Ekran kartını varsayılan olarak gösteriyor bende de RX 6600 ama yinede çalışıyor.

@Zyetwy her yerde gpuyu ayarlayın demişsin de sana herkes varsayılan yazıyor sadece demiş hiçbir geri bildirim yapmamissin. Evet bende de sadece varsayılan yazıyor secemiyorum. Neden olduğunu yazacak mısın?

@Zyetwy her yerde gpuyu ayarlayın demişsin de sana herkes varsayılan yazıyor sadece demiş hiçbir geri bildirim yapmamissin. Evet bende de sadece varsayılan yazıyor secemiyorum. Neden olduğunu yazacak mısın?
Bilmiyorum araştırdım ama bulamadım. Normalde sizin gpunuzun çıkması lazım çalışabilmesi için programın.

Ayrıca donanım olarak gtx 1060 veya üzeri yeterli. Yani ondan kaynaklı da olabilir.

Bilmiyorum araştırdım ama bulamadım. Normalde sizin gpunuzun çıkması lazım çalışabilmesi için programın.

Ayrıca donanım olarak GTX 1060 veya üzeri yeterli. Yani ondan kaynaklı da olabilir.

Bence de program için yeterli olmuyor teşekkürler.

Ayrıca donanım olarak gtx 1060 veya üzeri yeterli. Yani ondan kaynaklı da olabilir.
Bence de program için yeterli olmuyor teşekkürler.
Bende RX 6600 var yinede varsayılan olarak görünüyor. Başka bir şeyden kaynaklıdır.

Hocam bende siyah ekran veriyor sol üstte FPS sayacı siyah ekran çözemiyorum ekran kartım AMD M340.

Hocam bende siyah ekran veriyor sol üstte FPS sayacı siyah ekran çözemiyorum ekran kartım AMD M340.
Hocam düşük ekran kartlarında sıkıntı çıkartıyor uygulama işlemcinin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…