Bazı oyunlarda eksikleri var güncellemeyle çözüyorlar. Sizinki onla mı alakalı bilmiyorum tabi ama mesela ets2 de işe yaramazken son güncelleme ile ets2 işini düzeltmişler onda da işe yarıyor.Bugün büyük bir hevesle aldım. Örnek teardownda 28-30 FPS aldığım yerde açınca 10/25 falan yapıyor ayar mı lazım yoksa GPU'dan dolayı mı?
Ben GPU'dan dolayı olduğunu düşünüyorum
GPU Seçme derken?GPU seçme olayı APU veya laptoplar için geçerli hocam.
CS2 BeamNGDrive ve teardownda denedim hepsinde düşürüyorBazı oyunlarda eksikleri var güncellemeyle çözüyorlar. Sizinki onla mı alakalı bilmiyorum tabi ama mesela ets2 de işe yaramazken son güncelleme ile ets2 işini düzeltmişler onda da işe yarıyor.
GPU seçme derken?
Ben kendi gpumdan bahsediyorum.
GPU seçme derken?
Ben kendi gpumdan bahsediyorum.
CS2 beamngdrive ve teardownda denedim hepsinde düşürüyor.
Bugün büyük bir hevesle aldım. Örnek teardownda 28-30 FPS aldığım yerde açınca 10/25 falan yapıyor ayar mı lazım yoksa GPU'dan dolayı mı?
Ben GPU'dan dolayı olduğunu düşünüyorum.
yok ben GPUnun rezilliğinden bahsediyodum yani bu bile çare olamıyo diyeHocam GPU'yu görmemesi normal mi demişsiniz.
Eki Görüntüle 2294722
Uygulamada bu ayar var, kullanılan GPU seçim yeri masaüstü sistemlerde eğer harici ekran kartından görüntü alınıyorsa otomatik olarak görünüyor onu demek istiyorum.
Yani bu kısma bakarak ekran kartını görmüyor diye düşündüğünüzü düşündüm.
BeamNG Drive dışında başka oyunda denemedim bende, BeamNG'de işe yaramadı bende bilmiyorum başka oyunlarda denemedim.
oto o zaten kart gözükmüyoLossless Scaling'teki ayarları değiştirdiniz mi?
GPU & ekran kısmında kullanılan GPU var onu oto yapın veya otomatikse kendi ekran kartınızı seçin.
Yok ben GPU'nun rezilliğinden bahsediyordum yani bu bile çare olamıyor diye
Oto o zaten kart gözükmüyor.
masaüstüLaptop mu masaüstümü bilgisayarın?
Yok ben GPU'nun rezilliğinden bahsediyordum yani bu bile çare olamıyor diye
Oto o zaten kart gözükmüyor.
Laptop mu masaüstümü bilgisayarın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.