Lost Ark dolu envantere ne yapılmalı?

swipled

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Lost Ark'a yeni başladım envanter doldu hatta pet envanterine taştı. Bu itemleri satmam veya birleştirmem mi gerekiyor? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    672,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    297,9 KB · Görüntüleme: 39
Dismantle'a basıp mavi mor ve yeşil tuşlara basıp hepsini dismantle et.
Engrave rapport chestlerini depona koyabilirisn oyunun başında cok bir önemi yok.
Silver chestlerini aç Card decklerini de depoya koy, tüyleri kullan boşuna slot kapatıyor.
Adventure tome itemlerini istersen sağ tık ile kullan istersen sat ama kullanman daha mantıklı.
Son olarak düşen itemler daha iyiyse kullan takılarda dahil ilk 50 level da statın bir önemi yok.

Dismantle'a basıp mavi mor ve yeşil tuşlara basıp hepsini dismantle et.
Engrave rapport chestlerini depona koyabilirisn oyunun başında cok bir önemi yok.
Silver chestlerini aç Card decklerini de depoya koy, tüyleri kullan boşuna slot kapatıyor.
Adventure tome itemlerini istersen sağ tık ile kullan istersen sat ama kullanman daha mantıklı.
Son olarak düşen itemler daha iyiyse kullan takılarda dahil ilk 50 level da statın bir önemi yok.

Dediklerinden sonra son hali böyle oldu. Depoya dediklerini koydum sanırım. Tüyleri kullandım fakat ne işe yarıyor anlamadım. Adventure tome itemleri hangileri onu da anlamadım. Yardımın için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    447,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    162,5 KB · Görüntüleme: 39
kırmzı ile işaretlediğiim şeyleri depoya atabilirsin yeşil ile işaretlediğim itemlere alt sağ click yapıp kullanabilirisn.
Adventure tome tuşu b yada n olması lazım her her kıtada gizli hikayeler yemekler manzaralar falan var.

Dosya Ekleri

• invent.png
    invent.png
    337,8 KB · Görüntüleme: 46
Kırmzı ile işaretlediğiim şeyleri depoya atabilirsin yeşil ile işaretlediğim itemlere alt sağ Click yapıp kullanabilirisn.
Adventure tome tuşu B ya da N olması lazım her her kıtada gizli hikayeler yemekler manzaralar falan var.

Tamam çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı