Lost Ark, RX570 kullanımı %50'yi geçmiyor

Thapena

Hectopat
Lost Ark oynuyorum ayarlarım yüksekte fakat ekran kartı kullanımı ne yaparsam yapayım %50'yi geçmiyor. Sorun nedir?
Sistemim: RX570-i39100F-8 GB RAM

Ayarlarını düşürüp denedin mi? Oyun minimum da i3 istiyor. Önerilen de ise i5.

Rx570 ile i39100f darboğaz yapmaz diye biliyorum forumda çoğu kişi öyle söylüyor

Evet fps anlık olarak baya bi düşüyor 40-50 ye kadar

Maalesef kasıyor fps düşüşleri yaşıyorum

Evet 75 Hz
Genellemeden ziyade bu oyun için öyle gözüküyor %90 üzeri CPU kullanımı var. Bazı oyunlarda zamanında bende aynı sıkıntıları çektiğim için söylüyorum işlemci değişince düzelmişti.

4/4 yapısı günümüzde CPU tabanlı oyunlarda yüksek oranlarda kullanmaya müsait yapıda ancak sorun burada konu sahibinin işlemcisinin yetersiz kalması vs değil, i5-10600KF ile de benzer değerler alınıyor hatta yukarıda bir arkadaş video da atmış. Ancak yetersiz kaldığı başka örnekler var mı elbette ki var yanlış anlaşılmasın, Cyberpunk 2077,AC Odyssey gibi oyunlarda 4/4'ler yetersiz çoklu çekirdek gücü sebebiyle sağlam patlıyor kendim de deneyimledim

Ekran kartı kullanımı şu an % kaç ve FPS sorunun çözüldü mü?

Çok hafif arttı bazen de geri düşüyor ama FPS'ye pek bir etkisi olmadı. İşlemci kullanımı %50-60 lardayken sıkıntı yok ama %100'lere ulaştıgı an FPS 20-30'lara düşüyor.

Çok hafif arttı bazen de geri düşüyor ama FPS'ye pek bir etkisi olmadı. İşlemci kullanımı %50-60 lardayken sıkıntı yok ama %100'lere ulaştıgı an FPS 20-30'lara düşüyor.
Bu oyunu 4/4 i5-7500 bulunan yedek sistemimde bir de ben deneyeceğim, Cyberpunk'ta bile 50-60 FPS'ten aşağı vermeyen bir işlemciyi 20-30'lara kadar nasıl indirebilen bir oyunmuş bu merak ettim gerçekten.

Ram 16 GB yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…