LOTR BFME 2 Elfler nasıl yenilir?

fenb0629

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım abimle iki üç gündür inatlaşıyoruz minas morgule geçip elfi alıyor bende men alıp geçiyorum karşısına. yanımada bir tane brutal men koydu. Alamadık adamı. Elf okçuları neyse mübarek vurduğunu indiriyor. Botu aldı sonra bana denedi 3 saat uğraştı savunmamı geçemedi. Ayrıca gıcık edici bir şekilde vurup vurup kaçıyor gerçi kaçamıyor rohirrimler ve Hero'larım yakalıyor alıyor onu da. Sizlere sorum şu 3 gündür berabere kalıyoruz ben bu kaleye nasıl girerim? Mancınık demeyin menzili kısa elf okçuları indiriyor hemen. Okçuda aynı. Rohirrimler zaten kapıyı bile kıramıyor. Sondaki deprem ultisini açacaktım oyun onu attı internet yüzünden. Nasıl alırım ben bu elfleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanına bot koydurtma. Bedavadan exp kastırıyorsun abinin ordularına. Isengardın mancınıklarının menzili daha uzun olabilir, bir denemek lazım. Baktın olmuyor eşit şartlarda vs. teklif et. İyi eğlenceler.

Elfleri minas morgolda yenmek istiyorsanız menler işe yaramaz. Menlerin atları dışında kullanabileceğiniz orada işe yarar askeri yok. Bildiğim en uzak menzil giant trollde eskiden okçular ona vuramıyordu. Helms Deep kapısını bile onunla kırıyorduk okçular vurmasın diye. Ya da dwarf alıp phalanksları Full zırh yapın bir de dwarfların mancınığını ateşli yapın phalankslar okçuları oyalarken kapıyı çok rahat yıkarsınız. Morgulun kapısı yıkıldığında da zaten içerisini temizlemeniz 5dakika arkadaşın dediği gibi de yanınıza bot almayın. Sürekli dandik asker gönderip karşıya para kazandırıyor brutal bile olsa.

Yanına bot koydurtma. Bedavadan exp kastırıyorsun abinin ordularına. Isengardın mancınıklarının menzili daha uzun olabilir, bir denemek lazım. Baktın olmuyor eşit şartlarda vs. teklif et. İyi eğlenceler.
Arazide beni alamıyor elflerle rohirrimle rush atıp bitiriyorum hemen. O dediğiniz exp kastırma aklıma geldi ama eğer olmazsa direk hero basıp bana gönderiyor.

Elfleri minas morgolda yenmek istiyorsanız menler işe yaramaz. Menlerin atları dışında kullanabileceğiniz orada işe yarar askeri yok. Bildiğim en uzak menzil giant trollde eskiden okçular ona vuramıyordu. Helms Deep kapısını bile onunla kırıyorduk okçular vurmasın diye. Ya da dwarf alıp phalanksları Full zırh yapın bir de dwarfların mancınığını ateşli yapın phalankslar okçuları oyalarken kapıyı çok rahat yıkarsınız. Morgulun kapısı yıkıldığında da zaten içerisini temizlemeniz 5dakika arkadaşın dediği gibi de yanınıza bot almayın. Sürekli dandik asker gönderip karşıya para kazandırıyor brutal bile olsa

Elfleri minas morgolda yenmek istiyorsanız menler işe yaramaz. Menlerin atları dışında kullanabileceğiniz orada işe yarar askeri yok. Bildiğim en uzak menzil giant trollde eskiden okçular ona vuramıyordu. Helms Deep kapısını bile onunla kırıyorduk okçular vurmasın diye. Ya da dwarf alıp phalanksları Full zırh yapın bir de dwarfların mancınığını ateşli yapın phalankslar okçuları oyalarken kapıyı çok rahat yıkarsınız. Morgulun kapısı yıkıldığında da zaten içerisini temizlemeniz 5dakika arkadaşın dediği gibi de yanınıza bot almayın. Sürekli dandik asker gönderip karşıya para kazandırıyor brutal bile olsa.
Sağolun hocam deneyeceğim dediğinizi.

1.00 versiyon mu oynuyorsunuz?

Arkadaşın dediği gibi yanına bot koydurtma. Skillerini yapabildiğin kadar saldırı anında kullanmaya çalış, savunurken kullanırsan daha çok üzerine gelecektir. Hele 1.00 oynuyorsanız eğer Thranduil buglu, yakalaman zor vur kaçı çok iyi yapıyor. Beklemeli oynuyorsanız Men'in kalesindeki harita açma özelliği ile Ithilien okçularının adrese ok yağdırma skilli ile okçularını hedef alabilirsin.

Hâlâ oynuyorsanız beraber oynayabiliriz isterseniz, bende ara ara oynamaktayım.

1.00 versiyon mu oynuyorsunuz?

Arkadaşın dediği gibi yanına bot koydurtma. Skillerini yapabildiğin kadar saldırı anında kullanmaya çalış, savunurken kullanırsan daha çok üzerine gelecektir. Hele 1.00 oynuyorsanız eğer Thranduil buglu, yakalaman zor vur kaçı çok iyi yapıyor. Beklemeli oynuyorsanız Men'in kalesindeki harita açma özelliği ile Ithilien okçularının adrese ok yağdırma skilli ile okçularını hedef alabilirsin.

Hâlâ oynuyorsanız beraber oynayabiliriz isterseniz, bende ara ara oynamaktayım.
Nasıl online oynanır bilmiyorum hocam eğer oynanıyorsa sorun yok gelebilirsiniz. Biz Lan bağlantısı üzerinden oynuyoruz. Menlerin ithilien okçularının skilini kullanıyorum fakat harita açma yok galiba göremedim.

Nasıl online oynanır bilmiyorum hocam eğer oynanıyorsa sorun yok gelebilirsiniz. Biz Lan bağlantısı üzerinden oynuyoruz. Menlerin ithilien okçularının skilini kullanıyorum fakat harita açma yok galiba göremedim.
Hamachi diye program var o şekilde oynanıyor. Bizde öğrenci evinde sürekli online olarak oynardık, 2v2, 1v1 veya 1v2 birisi kale içinde iki kişi saldırmalı gibi beklemeli savaşlar vs güzel oluyordu. :)

Men'in ana kalesinde harita açma skilli var ismini hatırlayamadım şu an onu açıp okçuların skillini kullanabilirsin. Eğer ana kale inşa etme sınırı koymadıysanız birkaç tane ana kale inşa edersin hepsinde ayrı ayrı harita açma skillini kullanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı