YusufZT1 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar McAfee'ye tam tarama yaptırırken Lovingl Application adlı uygulamayı karantinaya aldı, internette de bununla ilgili bir şey bulamadım. Nereden bulaşmış olabilir? Son düzenleme: 17 Mayıs 2025
Arkadaşlar McAfee'ye tam tarama yaptırırken Lovingl Application adlı uygulamayı karantinaya aldı, internette de bununla ilgili bir şey bulamadım. Nereden bulaşmış olabilir?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.516 Makaleler 2 Çözümler 1.602 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 McAfee karantina kayıtlarındaki dosya yoluna bakın ve VirusTotal’da test edin, linkini buraya atın bakalım. Artı 0 Eksi
McAfee karantina kayıtlarındaki dosya yoluna bakın ve VirusTotal’da test edin, linkini buraya atın bakalım.
KS KS YusufZT1 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: McAfee karantina kayıtlarındaki dosya yoluna bakın ve VirusTotal'da test edin, linkini buraya atın bakalım. Genişletmek için tıkla... VirusTotal Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: McAfee karantina kayıtlarındaki dosya yoluna bakın ve VirusTotal'da test edin, linkini buraya atın bakalım. Genişletmek için tıkla... VirusTotal
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.516 Makaleler 2 Çözümler 1.602 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 Güvenilir durmuyor, bir şekilde silin bilgisayardan. Artı 0 Eksi
KS KS YusufZT1 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Güvenilir durmuyor, bir şekilde silin bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Siliyorum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Güvenilir durmuyor, bir şekilde silin bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Siliyorum teşekkür ederim.