Low End PC'de oyun açma

Hacknopath

Hectopat
Daha fazla  
Youtube'da Low End PC'lerde oyun çalıştırmayla ilgili video izledim ama uygulamadan önce buraya sormak istedim. Bu yöntemler ne kadar güvenli? Ne kadar performans sağlar? (Kastettiğim oyunlar 2017 başlarına kadar çıkmış oyunlar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorduğum genel bir soru. Tarih aralığını belirttim ama özel olarak L.A. Noire'yi soruyorum
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 16299) (16299.rs3_release.170928-1534)
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz (4 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4016MB RAM
Page File: 3384MB used, 2432MB available
DirectX Version: DirectX 12
Card name: Intel(R) HD Graphics 5500
Display Memory: 2136 MB​

Aşağıdaki video bu yöntemlere örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlediğiniz videolar ve yöntemler neler? En çok performans getirebilecek şey ayarları en düşüğe almaktır. Çözünürlüğü de 720p yaparsanız oynarsınız bence. L.A. Noire zaten neredeyse 7 yıllık bir oyun.

30 FPS'yi bulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
O videoda oyun ayarlarını düşürüyor. Ayrıca kayıt defteri üzerinden SSAA değerini düşürüyor. İkisi de işe yarar. Ben ne yaptığınızı bilmiyorsanız kayıt defteriyle uğraşmayın derim. Bence sadece ayarları düşürün. Bu videoda oynanabilmiş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O videoda oyun ayarlarını düşürüyor. Ayrıca kayıt defteri üzerinden SSAA değerini düşürüyor. İkisi de işe yarar. Ben ne yaptığınızı bilmiyorsanız kayıt defteriyle uğraşmayın derim. Bence sadece ayarları düşürün. Bu videoda oynanabilmiş:

Dediğin şekilde yaparım. Sağol

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı