E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #11 feahleinda_ dedi: low level format kaç saat sürer - Google'da Ara 3-4 saat diyor. Zorlamayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım, Biçimlendirme yarıda kaldığı için denetim masasında 4 5 tane program gözüküyor ama bilgisayarda yoklar. Onları ne yapabilirim? bir2bir3bir4 dedi: Işlemi durdurun PC'yi yeniden başlatın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Sağ olun.
feahleinda_ dedi: low level format kaç saat sürer - Google'da Ara 3-4 saat diyor. Zorlamayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım, Biçimlendirme yarıda kaldığı için denetim masasında 4 5 tane program gözüküyor ama bilgisayarda yoklar. Onları ne yapabilirim? bir2bir3bir4 dedi: Işlemi durdurun PC'yi yeniden başlatın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Sağ olun.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 15 Aralık 2020 #12 enesf dedi: Peki bir şey soracağım, Biçimlendirme yarıda kaldığı için denetim masasında 4 5 tane program gözüküyor ama bilgisayarda yoklar. Onları ne yapabilirim? Deneyeceğim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sil tuşuna basın. Yoksa zaten yok buradan da siliyorum tarzında bir hata verir.
enesf dedi: Peki bir şey soracağım, Biçimlendirme yarıda kaldığı için denetim masasında 4 5 tane program gözüküyor ama bilgisayarda yoklar. Onları ne yapabilirim? Deneyeceğim. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sil tuşuna basın. Yoksa zaten yok buradan da siliyorum tarzında bir hata verir.
E enesf Megapat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #13 feahleinda_ dedi: Sil tuşuna basın. Yoksa zaten yok buradan da siliyorum tarzında bir hata verir. Genişletmek için tıkla... Onu demiyor işte. Sistemde yok diyor sadece. Denetim masasından kaldırmıyor.
feahleinda_ dedi: Sil tuşuna basın. Yoksa zaten yok buradan da siliyorum tarzında bir hata verir. Genişletmek için tıkla... Onu demiyor işte. Sistemde yok diyor sadece. Denetim masasından kaldırmıyor.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 15 Aralık 2020 #14 enesf dedi: Onu demiyor işte. Sistemde yok diyor sadece. Denetim masasından kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok. Onun için ayrı bir konu açmalısınız.
enesf dedi: Onu demiyor işte. Sistemde yok diyor sadece. Denetim masasından kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok. Onun için ayrı bir konu açmalısınız.