- Makaleler
- 8
1 TB HDD'me Low level format attım ve yeni bilgisayarıma takacağım. Hard diskten virüs gelme ihtimali var mı?
Hayır sanmıyorum, zaten genellikle Low Level format atılıyor, indirdiğiniz siteye bağlı bulaşabilir. Tabii bu ihtimal binde bir. Güvenli bir yerden indirdiyseniz bir sıkıntı olmaz, isterseniz virüs tarayıcıları ile tarayın içiniz rahat olsun.1 TB HDD'me Low level format attım ve yeni bilgisayarıma takacağım. Hard diskten virüs gelme ihtimali var mı?
Hayır sanmıyorum, zaten genellikle Low level format atılıyor, indirdiğiniz siteye bağlı bulaşabilir. Tabii bu ihtimal binde bir. Güvenli bir yerden indirdiyseniz bir sıkıntı olmaz, isterseniz virüs tarayıcıları ile tarayın içiniz rahat olsun.
genellikle?Hayır sanmıyorum, zaten genellikle Low Level format atılıyor, indirdiğiniz siteye bağlı bulaşabilir. Tabii bu ihtimal binde bir. Güvenli bir yerden indirdiyseniz bir sıkıntı olmaz, isterseniz virüs tarayıcıları ile tarayın içiniz rahat olsun.
LLF format atıldığında diskin içindeki bütün bitler sıfırlandığı için içine dosya olarak bir şey yazılamaz, siz o diske bir mbr/gpt olarak biçim verip dosya sistemi fat32 veya ntfs ayarlamadığınız sürece. içindeki eski dosyaları da aynı şekilde geri getiremezsiniz bu yüzden.1 TB HDD'me Low level format attım ve yeni bilgisayarıma takacağım. Hard diskten virüs gelme ihtimali var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.