@Enes3078 hocam selam. Bu işlemi yaptım ama veriler tamamen sıfırlanıyor değil mi? Sıkıntı çıkmasın. Satacağım da.

Verilere erişim söz konusu olmuyor fakat herhangi bir olay olmaması açısından dilerseniz 2 defa LLF uygulayabilirsiniz. Ben şahsen 1 defa LLF uyguladığım bu diskteki verilere bir daha erişemedim.

Ben sadece oyun yükledim. Verilere ulaşılsa ne gibi verilere ulaşabilirler?

Diske yazılan verilere sadece bir biçimlendir ile ulaşabilirler. Bunlar oyunlarınız olacaktır zira siz oyun kurmuşsunuz. Fakat LLF uyguladığınızda sektörlere 0 yazıldığı için veriler erişilemez oluyor. Diski satacaksanız ve gizliliğinize önem veriyorsanız kesinlikle kullanmanızı öneririm.

Ben dediğiniz uygulamayı kullandım. Sıfırlandı ve şu an D diski idi. Diskler de gözükmüyor. Sanırsam sıfırlandı, başka yapmam gereken bir şey var mı?

Ben dediğiniz uygulamayı kullandım. Sıfırlandı ve şu an D diski idi. Diskler de gözükmüyor. Sanırsam sıfırlandı, başka yapmam gereken bir şey var mı?

Olsaydı rehberde bulurdunuz değil mi Hayır, başka bir şey yok. Artık çıkarıp satabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…