Format ile gitmeyen virüs bu yöntem ile gider mi?

Bir de bu yöntem HDD'ye zarar verir mi? Cevaplarsanız sevinirim hocam @Enes3078.

Öncelikle belirttiğim gibi zero-fill özelliği sayesinde hiçbir şey bırakmaz. Bu da bahsi geçen virüsün gideceğinin temel ispatıdır. Ayrıca işlem esnasında kesilme vb. durumlar olursa HDD'niz çalışmayabilir. Bu yüzden PC'yi boşta bırakmanız önemli bir unsur. Bunun dışında bozulacağı varsa zaten bozulur, onu da takmayın.

Hiren's BootCD ile atsam ve sonrasında bilgisayarı kapatıp, bir kurulum USB'si taksam disk algılanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiren's BootCD ile atsam ve sonrasında bilgisayarı kapatıp, bir kurulum USB'si taksam disk algılanır mı?

Algılanmaması için herhangi bir neden göremiyorum. Deneyip sonucu bizlerle paylaşabilirsiniz.

Her formatta kullanılabilir bellek azalıyor. Low Level Format atarsam ilk günkü gibi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her formatta kullanılabilir bellek azalıyor. Low Level Format atarsam ilk günkü gibi olur mu?

Bahsettiğiniz durumu çözer mi çözmez mi bir bilgim yok, deneyebilirsiniz fakat oluşabilecek sorunlar konusunda en ufak bilgim yok.

@Enes3078 Merhaba. Hard diskime LLF uygulamayı planlıyorum fakat elimde başka bir disk yok. Bu işlemi farklı bir şekilde gerçekleştirebilir miyim?

@Enes3078 Merhaba. Hard diskime LLF uygulamayı planlıyorum fakat elimde başka bir disk yok. Bu işlemi farklı bir şekilde gerçekleştirebilir miyim?

Evet, Hiren's Boot ile yapabilirsiniz. İnternette rehberleri bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…