Low Reset'de dosyalar silinir mi?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, daha önce Low reset yaptım ancak yine de emin olmak için sormak istiyorum. Low reset fotoğrafları ve flash bellek takmam gerekecek kadar Windows'u silmez değil mi?

Yeni Intel Driver ile sorun yaşıyorum ve Driver sürümünü eskisine döndürdüğümde bu sorun düzelmedi. Low reset atmak isteme sebebim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kullanılmamış diskten farkı kalmayacaktır.
20200526_152355.jpg

Üstteki şıktan bahsediyordum.

Yeni Intel Driver ile sorun yaşıyorum
Driver probleminin reset atmakla düzeleceğini de sanmıyorum.Sonuçta driverı yeniden yüklemeniz gerekecek ve yeniden başa döneceksiniz.
Driver sürümünü eskisine döndürdüğümde bu sorun düzelmedi.
Sistem geri yükleme ile mi eski sürüme geçiş yaptınız?
Ekstra olarak daha format atmadıysanız bir önerim olacak.
Sol alltaki windows amblemini üzerinde iken sağ tıklayarak aygıt yöneticisine girdikten sonra güncellediğiniz parçayı bulup üzerine sağ tıklayıp özelliklere tıkladıktan sonra sürücü sekmesine girerek sürücüye geri dön seçeneği ile güncellemeden önceki sürücüye dönebilirsiniz. Umarım işe yarar.

Umarım işe yarar.
Hocam driver konusunda aksilikler peşimi bırakmadı. Sorun VRAM ayarlama ile alakalıydı kullandığım bir yöntem önceki driver'da işe yaradı ancak Driver yükseltince eskiye döndü ve yöntem geçersiz oldu.

VRAM 4 GB iken geriye 4 GB normal RAM kaldığı için GTA V oynatmıyor.

İnan ki ne istediğini anlayamadım sanal ram eklemek mi istiyosun.Yoksa vramden ram mi ekliyorsun (öyle bir şey varsa duymadım).Sanal ram ekliyecek isen gta 5te ssd bile olsa ramin hızına yaklaşamayacağından (özellikle küçük parça parça verilerde) aynı verimi yakalayamazsın.
Son olarak ta ram kapasiteni 8gb yapmanı tavsiye ederim eğer 4gb ise.

İnan ki ne istediğini anlayamadım sanal ram eklemek mi istiyosun.
Durum şu hocam, bilgisayarımda 8 GB RAM var, 4 GB paylaşımlı VRAM olmuş. Ben Grand Theft Auto V oynarken geriye kalan paylaşımsız 4 GB RAM yetmiyor. Eski sürücüde bir yöntem ile paylaşımlı bellek miktarını azaltarak değiştirdim ve birçok kritik donma sorunumu çözdüm. Ancak driver güncelleyince eski ayarlarına geri döndü ve uyguladığım yöntem geçersiz oldu. Sakarlığımdan eski driver tuşuna basmak yerine kaldırıp eski driverı kurmaya çalıştım.

Sıfırlama sanırım eski driver'a geçmemi sağlamadı. Harika. 😐

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı