Netspeed Google DNS ile Discord açılmıyor

Düne kadar ben de girebiliyordum. Buraları da okuyup çözüm üretiyor bu insafsızlar. Bilgi alışverişi de çok kıymetli. Ne yapacağız artık bilmiyorum. Sanırım herkes kendi çözümünü kendine saklayacak. Yapacak bir şey yok.

Bazen görünmez miyim diye düşünüyorum, shadow ban falan mı yedim?

Alternatifi iki üç mesaj üstünde paylaştım.
Denendi çalışıyor fakat sanki Discord'a değil NASA bilgisayarına girmeye çalışıyoruz bu kadar uğraştırmaya ne gerek var amacı ne bu ISS'nin anlayamadım. Devlet sana bloke koymanı söylediyse DNS bazında blokeni koy geç gerisi kullanıcı sorumluluğundadır. İçeriden birileri kasti olarak müşteri kaybetmelerinimi istiyor acaba.

Denendi çalışıyor.
Dönüş için teşekkürler.

Kaçıranlar için tekrar yazayım.
Çözüm YogaDNS (DoH için) + ByeDPI kullanmak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dönüş için teşekkürler.

Kaçıranlar için tekrar yazayım.
Çözüm YogaDNS (DoH için) + ByeDPI kullanmak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 Farklı program kullanmaya gerek yok. Tek bir program ile çok basit kurulum ve 2 button sonrası tüm sistem bazında DNS çalışmaya devam ediyor.

2 Farklı program kullanmaya gerek yok. Tek bir program ile çok basit kurulum ve 2 button sonrası tüm sistem bazında DNS çalışmaya devam ediyor.

Bu program sadece senin de dediğin gibi DNS çözümü. Bunun yaptığını YogaDNS de yapıyor.

Netspeed'de sadece bu işe yarıyorsa sadece YogaDNS de işe yarayacaktır. DPI varsa ekstra ByeDPI kullanmak gerek her türlü.

Arkadaşlar telefonda da PC de de tekrardan google dns ile girebiliyorum şuan sizde de öyle mi? GoodbyeDPI Fortnite için sorun çıkarmıştı kapatıp bilgisayarı yeniden başlattım discord kendiliğinden açıldı. Acaba GDPI ı service olarak mı kurdum diye düşündüm telefondan denedim orda da açılıyor. Telefonun ayarlarından da 8.8.8.8 8.8.4.4 ayarlamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı